OVAKVU JE DO SADA NIKAD NISTE VIDJELI: Ceca izašla iz vile i svojim izgledom ŠOKIRALA SVE! (FOTO)

Estrada

Naša velika folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović je održala prošle subote spektakularan koncert u Užicu, a prije nego što je nastupom za pamćenje obradovala svoju publiku u Zapadnoj Srbiji, ispred svoje vile na Dedinju sastala se sa ekipom jedne TV emisije. ..

Mnogo nasmijana pjevačica se pojavila  pred kamerama u neuobičajenom izdanju – u trenerci pink boje. Međutim, ona u tome ne vidi ništa čudno…

” Što da ne, to je u svijetu apsolutno prihvatljivo. Svjetske zvijezde odavno nastupaju u nekom takvom sportskom fazonu, mada naša publika još uvijek nije navikla na to, očekuju od nas malo više glamura i da utegnutije izgledamo, ali sve je stvar ukusa “ veoma opušteno je rekla  Ceca. Ona je na to još dodala da njeni fanovi, ipak, još uvijek neće imati priliku da je ovakvu vide na sceni.

 

“Još uvijek nije došlo do toga da pjevam u trenerci, ali dešavalo mi se da mi ne stigne kofer, pa onda kažem:”Bože moj, šta sad da radim. U čemu sam došla, u tome ću i pjevati” kazala  je Ceca, koju uskoro očekuju veliki koncerti u Nišu i Subotici.

(Pink.rs)

Podijeli članak: