CECA: Godinama trpim torturu Karleuše! Dosta je! JK joj odgovorila u svom stilu!

Estrada

Rivalstvo i netrpeljivost izmedju dve pevačice  Jelene Karleuše i Svetlane Cece Ražnatović na estradi traje više od 20 godina i posvemu sudeći i dalje se ne vidi  kraj njihovim sukobima.

Iako je sve vreme ćutala na optužbe koje je Karleuša iznosila na njen račun, Ceca je odlučila da progovori i stane na put najnovijim Jeleninim izjavama u kojima je optužuje da je kriva za ubistvo Zorana Davidovića Ćande…Ražnatovićeva najavljuje da će pravdu da potraži na sudu kako bi zaštitla sebe ali i svoju porodicu.

Naime, Jelena je istakla da je Ceca naredila da se likividira Jelenin bivši dečko Ćanda i uzela pravdu u svoje ruke.

“Godinama ćutim i trpim najstrašniju torturu a da nikada nisam odgovarala na najveće uvrede i laži. Samo jednom sam pomenutu osobu tužila i dobila je na sudu” kazala  je Ceca.Ponovo sukob između večitih rivalki: Evo šta je rekla Ceca, a šta Karleuša

“Trpim najprizemnije klevete i laži. Ovoga puta ću se isključivo obratiti nadležnim organima jer sve ovo više nema ljudskog smisla… Primorana sam da zaštitim kako sebe tako i svoju porodicu jer svi su na udaru a ne samo ja. Razmišljam o tome da tražim psihijatrijsko veštačenje jer ne verujem da normalan čovek može da izgovori takve stvari. 

Jelena Karleuša je na društvenoj mreži Tviter odgovorila Ražnatovićevoj i to u svom stilu, bez dlake na jeziku:

 

“Tek ću da ti je.em mater”. – kratko ali jasno porucila je Karleuša.

Kurir

Podijeli članak: