BUKTI NOVI RAT NA ESTRADI: Darko Lazić gledao PRIJOVIĆKINE GOLE FOTKE, a evo kako mu se ona OSVETILA!!!

Estrada

Velika netrpeljivost između folk pevačice Aleksandre Prijović i pevača Darka Lazića je sve veća! Čak tolika da oni odbijaju zajedničke nastupe!!! U posljednjih mjesec dana Prijovićka je odbila tri tezge na kojima je trebalo da pjeva zajedno sa Lazićem.

Da se podsjetimo, već se pisalo i o Lazićevim opaskama na račun Aleksandre kada je objavljena njena golišava slika koju je slala bivšem dečku… Darko je još tada kazao  da očekuje nove detelje iz njene prošlosti i da se neće čuditi ako svašta ispliva.

 

“Aleksandra i Darko su prekinuli svaki kontakt kada je ona njega otkačila jer ju je pozvao da je pita da li hoće da idu njegovim kolima na zajednički nastup… Ona mu je tada svašta rekla, kao i da nema potrebe da ide sa njim jer ona ima svoja kola i svog vozača, a ima i dečka Filipa sa kojim je tada tek započela vezu.”

 

“Lazić je već tada vidio koliko je sati, svako je svojim prevozom otišao na tezgu i sve je mirovalo do trenutka kada je on na jednom veselju komentarisao Prijovićkine gole fotke… Nju je to tada opasno razljutilo, te mu je tada poručila da ako ima bilo šta da joj kaže, to treba lično da uradi, a ne da je pljuje okolo. Tada su prekinuli svaki kontakt”, govori naš izvor…

(Star)

Podijeli članak: