BRUTALNO UBISTVO: Djevojku našli obješenu u šumi, životinje…

Vijesti

Tijelo ženske osobe izgriženo skoro do granice neprepoznatljivosti je pronađeno  kako visi na drvetu. Eliz Dalemajn (30) iz Belgije je pronađena  mrtva u aprilu na Ostrvu smrti na Tajlandu… Njeno tijelo, koje su gušteri izgrizli maltene do granice neprepoznatljivosti je pronađeno jobješeno o drvo… Iako se prvo sumnjalo na samoubistvo, porodica je zatim tražila da se pokrene nova istraga jer vjeruju da je Eliz neko ubio.

Nedavno se pojavio snimak sa sigurnosnih kamera na kojem je Eliz posljednji put viđena živa… Eliz je usnimljena kako sa rancem na leđima prolazi kroz park. Sumnje da je ubijena dodatno potpiruje činjenica da se pod lažnim prezimenom prijavila u hotel gdje je boravila prije same smrti, piše Dejli Mejl.Prema navodima izvora iz istrage, Eliz je u knjizi gostiju izbrisala prezime Dalemajn i upisala prezime Duboa.

 

” Ona se prijavila u hotel 19. aprila pod lažnim imenom. Tražila je najjeftiniju sobu, a osoblju na recepciji nije čak htjela ni pasoš da da, već je rekla da će to učiniti kasnije “ govori  izvor.

Devet dana kasnije njeno tijelo je pronađeno u obližnjoj šumi obješeno o drvo.

Isto tako je otkriveno da je Eliz bukirala avionske karte za provinciju Šumpon na sjeveru Tajlanda, kao i da je jedan dio prtljaga stigao tamo pod njenim imenom iako je ona bila uveliko mrtva…

Njena majka Mišel ogorčena je na policiju i sumnja da nešto kriju.

“Obećali su mi da će mi dati izvještaj sa obudukcije. Nikad ništa nisam dobila”  govori Elizina majka.

foto:ilustaracija

(Alo.rs)

Podijeli članak: