BRENA TEŠKO BOLESNA: Fanovi u nevjerici!

Estrada

Naša poznata folk pjevačica Lepa Brena se već godinama bori sa trombozom, opasnom bolešću krnih sudova. Iako vodi računa o zdravlju i kondiciji i redovno ide na zdravstvene preglede, trombozu je ipak dobila dva puta.

“Radila sam analizu i poslala sam ih u Ameriku. Uporednom analizom došli smo do identičnih zaključaka i u Beogradu i u Majamiju, a oni kažu da sam trombozu dobila od strašnog napora. Htjela sam da izdržim isti napor i sa 45 kao i kada sam imala 25 godina. Poslije tih problema odlučila sam ipak da radim manje” , kazala je Brena.

“Pijem lijekove za razblažavanje krvi. Svaki dan bez izuzetka. neko pije za srce, a ja da mi se krv ne zgruša jer to može da bude kobno” , rekla  je folk pjevačica.

Međutim, pjevačica na život ne gleda pesimistički i kaže da joj psihijatar nije potreban.

“Naš narod s prostora bivše Jugoslavije preživio je teške životne golgote. Mentalno sam jaka osoba i uvijek sam pronalazila rješenje i bez psihijatra.

Međutim, svima koji nose emotivni teret i bol na duši savjetujem da idu kod psihijatra i da se toga ne srame jer je to isto kao otići kod stomatologa, ginekologa…” , kazala  je na kraju Brena.
(Kurir)

Podijeli članak: