“BRENA ME JE UPRAVO ZVALA” Pokušava da dokaže da je Miroslav Ilić otac njenog sina, a sada ju je slomila vest o SMRTNOM SLUČAJU!

Vijesti

Mirjana Antonović će se krajem juna suočiti sa folkerom u procesu dokazivanja očinstva, a u njenu će korist svedočiti Saša Popović, Boba Živojinović i Lepa Brena…Među svedocima je  trebalo da bude i njen i Miroslavljev prijatelj Branko Stojnić koji je radio na RTS-u, ali je danas putem društvene mreže objavila da je on, nažalost, preminuo i da ju je tužnu vest javila Lepa Brena.

” Dragi moji prijatelji, na veliku žalost Brena mi je upravo javila da je umro Branko Stojnić, jedan od naših svedoka na sudu. On je bio Miroslavljev manadžer, kojeg je Miroslav odabrao da mu bude kum na našem venčanju”  javila je potpuno skrhana Mirjana Antonović.

Da se podsetimo, bivša ljubav Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, koja tvrdi da je sin Devin koga je odgajila zapravo pevačev naslednik, uspela je da se izbori da taj slučaj dobije sudski epilog. Uprkos Ilićevim žalbama, zakazane su pripreme za glavno suđenje koje će biti krajem ovog meseca…

 “Miroslav nam je zapretio i kazao da je Beograd njegov grad i da ćemo videti šta će se desiti ako bilo šta započnemo. Kad nas je advokat obavestio da je Apelacioni sud odbio Ilićevu molbu, baš smo se prijatno iznenadili “  poručila je Antonovićeva nedavno.

Podijeli članak: