BRENA ISKULIRALA SNAJKU: Cela porodica došla na PRIJOVIĆKIN nastup, a ONA je..

Estrada

Naša sve poznatija folk pevačica Aleksandra Prijović je nastupila  na jednom prestoničkom splavu i to pod tremom kakvu do sada ne pamti. Sve to je razumno kada zna ko je gleda dok je na bini. Naime, na splavu su je podržavali muškarci porodice Živojinović.

“Večeras imam neverovatnu tremu. Ne pamtim kada sam imala ovakvu tremu. Tu je Filip, tu je i Boba iStefan i Viktor, svi su došli da me podrže” kazala je ona.
Međutim, ono što je svima apalo za oko je da Lepa Brena se nije pojavila ali je Aleksandra otkrila da joj je ona neverovatna podrška.

“Ona mi je velika podrška i daje mi savete kao da sam njeno dete. Ona večeras nije došla jer ne izlazi u klubove” rekla je Aleksandra.
Prijovićkina veza sa Filipom Živojinovićem je naišla na razne komentare, pa je nedavno objavljeno i da su raskinuli. Aleksandra je to demantovala na svom Instagram profilu ali i još jednom objasnila o čemu je reč.

“Na to više nemam nikakav komentar, ja džaba demantujem. Demantujem, demantujem i oni opet pišu šta hoće. Mi smo došli zajedno, nemam više šta da kažem.”- bila je veoma jasna Aleksandra.

 
“Od pocetka nase veze, nazalost smo savrsen primer kako funkcionisu pojedini mediji kod nas. Lazi ne mogu vise da se izbroje. Pocev od toga da smo zapoceli vezu iz preljube, pa veridba, pa svadba, pa trudnoca pa sad i raskid… U svakom slucaju slika govori vise od reci.” 
Mlada pevačica biće zadužena i za muziku tokom punoletstva  Anastasije Ražnatović, a kako kaže, poziv je dobila lično od Cece, što joj je velika čast.

“Pozvali su me ona i njena drugarica i ja sam naravno pristala, ko ne bi. Tačno je i da neću naplatiti ništa jer ja se vodim takvom politikom da svojim kolegama nikada ne naplaćujem nastupe na njihovim proslavama” kazala  je Aleksandra pred kamerama emisije “Exkluziv”.

SRBIJADANAS

Podijeli članak: