Bradove bivše prvi put oči u oči: Svijet čekao susret Jennifer i Angeline!!!

Lifestyle

Netrpeljivost između poznatih glumica Jennifer Aniston i Angeline Jolie traje već godinama. Sada bi se ove dvije dame konačno trebale susresti na dodjeli Zlatnih globusa..

Još nas samo dan dijeli od dodjele Zlatnih globusa. Sezona filmskih nagrada se pomalo zahuktava, a s njima na površinu izlaze i sočne priče iz života poznatih i slavnih. Prema najavama organizatora po prvi puta do  sada na dodjeli bi se trebale susresti Jennifer Aniston i Angelina Jolie. Osim sjajnih glumačkih karijera ove žene povezuje, bolje rečeno razdvaja i jedan muškarac. Svi već znamo riječ je o Bradu Pittu koji je upravo zbog Angeline okončao svoj petogodišnji brak s Jennifer…

Slavne dame trebale naći u ulozi prezentera, a zanimljivo je i to što će se navodno čak i na pozornici naći u isto vrijeme… Mnoge je ova informacija začudila s obzirom da je dobro poznato da su se sve  do sada njih dvije vješto izbjegavale.

Posljednji  put su se na istom mjestu našle 2015. godine na dodjeli Critics Choice Awards, no tada su se organizatori pobrinuli da jedna drugu ne vide, tako piše US Magazine. To je ujedno bio i prvi događaj na koji su obje došle još od 2009. godine. Pretpostavlja se da će i Jennifer i Angelina na dodjelu stići u crnini kako bi podržale Time's Up kampanju usmjerenu protiv seksualnog zlostavljanja u filmskoj industriji.

Inače, Jennifer Aniston i Brad Pitt u braku su bili od 2000.-2005. godine… Njihovom braku je presudila  ljubav s Angelinom u koju se glumac zaljubio tijekom snimanja filma “Gospodin i gospođa Smith”. No, ni sa Angelinom nije imao sreće. Nakon dvije godine braka Angelina je predala zahtjev za razvod.

Angelina ga je ostavila, a Jennifer je ostavljena… Sada kada su obje bivše hoće li si pružiti ruku pomirenja? To ne znamo, ali svakako biti će veoma zanimljivo pratiti susret na koji svijet čeka već godinama…

 

Podijeli članak: