Vijesti
0

BRAĆA UBIJENE BILJANE SPREMAJU KRVNU OSVETU? Ne mogu da prebole smrt sestre…

Siniša Radovančev (50) pre je dva dana  u svom  porodičnom stanu nožem usmrtio svoju suprugu Biljanu Mijatović (30), zbog koje je napustio prvu ženu i sina….Iako još uvek nije poznat tačan motiv monstruoznog zločina, policija intenzivno radi na otkrivanju svih detalja. Međutim, portal Pinka nezvanično saznaje da braća ubijene Biljane planiraju krvnu osvetu za ubicu […]

Podijeli članak:
BRAĆA UBIJENE BILJANE SPREMAJU KRVNU OSVETU? Ne mogu da prebole smrt sestre…

Siniša Radovančev (50) pre je dva dana  u svom  porodičnom stanu nožem usmrtio svoju suprugu Biljanu Mijatović (30), zbog koje je napustio prvu ženu i sina….Iako još uvek nije poznat tačan motiv monstruoznog zločina, policija intenzivno radi na otkrivanju svih detalja.

Međutim, portal Pinka nezvanično saznaje da braća ubijene Biljane planiraju krvnu osvetu za ubicu svoje sestre.

“Braća neće da se pomire sa činjenicom da njihove sestre više nema i zakleli su se na krvnu osvetu“, kazao je za portal dobro obavešten izvor…. Nesrećna žena, koji je muž brutalno ubio u zajedničkom stanu, samo je godinu dana starija od Sinišinog sina iz prvog braka – Srđana.

Radovančev je u trenutku tragedije bio osuđen na kaznu kućnog zatvora zbog nanošenja teških telesnih povreda. Odmah nakon ubistva uhapšen je i određeno mu je zadržavanje po nalogu Tužilastva.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  Darko Mladić ima poruku za svog oca Ratka: Evo šta mu je poručio uoči presude!!!

Ubijena žena  porodila se pre 20 dana i bebu je sada preuzeo Centar za socijalni rad…

 

(Kurir.rs/Pink.rs)

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!