BOSANAC OSTAO BEZ TEKSTA: Takmičarka pjevala Cecinu pjesmu, evo šta je Karleuša uradila

Estrada

Navikli smo na veoma zanimljive emisije ZVEZDE GRANDA pa tako  sinoššnja emisija se nije u mnogo čemu razlikovala od ostalih. Mnoštvo zanimljivih i veoma kvalitetnih kandidata obilježili su sinošnju emisiju. Medjutim jedna situacija se izdvojila od ostalih. Bosanac je prvo čudnovato gledao u JK, pa se zasmijao, a Mariji je bilo posebno zanimljivo posmatrati situaciju.

Iako su njih dvije  ljute rivalke već više od deceniju i po, Jelenu Karleušu to nije spriječilo da uživa u pjesmi Cece Ražnatović u emisiji “Zvezda Granda”, koju gledamo na OBN TV. Dok je jedna kandidatkinja pjevala pesmu “Bruka”, Karleuša se, na iznenađenje mnogih, opustila, pa je đuskala uz taktove velikog Cecinog hita.

81780_3jk

 

 

 

 

 

Meni je bilo sjajno, odlično. Fali me samo još malo, ali baš malo energije. Nemam zamjerki”, kazala je Vesna koja je sinoć bila gostujući član žirija.

Karleuša se složila sa njenim mišljenjem i a to  dodala: “Ti si izabrala pjesme koje ti leže i u kojima je tvoja lijepa boja glasa dolazi do izražaja. Samo daj gas u narednom krugu”.

 

Podijeli članak: