BOJANA ISKRENO O FARMI: Evo šta je rekla o prijateljstvu Stanije i Medenice..

Estrada

Pevačica Bojana Stamenov je izbačena sa  Farme pred samo superfinale ovog takmičenja.Stamenova je bila veoma srećna kada je čula da napušta imanje jer je već neko vreme imala želju da ode kući, a ostaće upamćena po tome što je brinula spremanju hrane. Posle samog izbacivanja, rekla je da smatra da se takmičari tek pred finale smirili.

Neki farmeri su tek sada spustili loptu. Jelena Golubović se igra. Stanija i Medenica su se odvojile zbog 

svojih razloga. To nije prijateljstvo, nema tamo prijateljstva, one se drže iz interesa. Ne znam da li im je Kristijan dao amadmant da se drže zajedno“, kazala je ona.

Još je dodala da je Jelena Golubović bila iritantna, kao i da ona živi u nekom svom filmu. Što se tiče Lepog Miće Bojana veruje da je on imao zadatak da svima skine maske i pokaže baš njihovo pravo lice.

Zaista sve što je rekao tako je i bilo. Pokušao je mene i Maju da posvađa, ali nije uspeo. Meni je on drag, malo me je podigao kada je došao na Farmu.

Ali ipak ne podržavam njegov rečnik, možda je to njegova taktika“, kazala je pevačica i istakla je Tamara oduševila, ali da bi kao pobednika volela da vidi Miloša.

Na prvom mestu Tamara ili Miloš, ja ću biti presrećna”,jasno i odučno je rekla Bojana.

Podijeli članak: