Boba u suzama: NE DAM da nas SMRT RASTAVI!

Estrada

Otkako je folk Lepa Brena uradila test analize gena pomoću kojih je saznala da su joj tumor markeri povećani, te da spada u visokorizičnu kategoriju osoba koje mogu da obole od kancera, pjevačici se život bukvalno promijenio iz korijena… Ipak, ona se hrabro suočava sa strašnim činjenicama, dok je njen muž Boba Živojinović sve jako teško podnio. Kada mu je Brena kazala da je vrlo moguće da će oboljeti od raka ako ne povede računa o sebi, ishrani, zdravlju uopšte, i da je kod nje to mnogo izraženije nego kod drugih ugroženih, Boba je odmah počeo da plače.

Grlio je Brenu i ljubio, kroz suze joj je govorio: “Ne dam smrti da nas rastavi, daću sve od sebe da te zaštitim i da se nikada ne razboliš, umreš ili da ti se bilo šta dogodi. Nemoj sada da mi odeš kada nam je najljepše i kada smo podigli djecu i izveli ih na put…” 

Potom je Boba angažovao vrhunske doktore iz Amerike i sa njima se konsultovao, dao im je čitavo bogatstvo da joj urade sve analize da ikako spriječe ono najgore, ali i da joj kažu kako da se hrani i na koji način da živi kako bi izbjegla bolest. Dobila je posebne lijekove i vitamine za podizanje svog imuniteta, a kazali su joj da se ako ih bude sušala i radila sve po njhovim instrukcijama neće razboljeti.

(Scandal)

Podijeli članak: