BIZARNO UPOZNALI SE NA FEJSBUKU: Mustafa iz Bosne došao…

Ljubav

U posljednje vrijeme svjedoci smo da se sve češče ljubav svo života nalazi preko različitih društvenih mreža. Tako je Mustafa K. (51) iz BiH je u Budvu došao kako bi upoznao ženu svog života, međutim, umjesto matičara, on je završio u zatvoru jer je lažno prijavio da je napadnut, pretučen i opljačkan.

“Rekao je da su ga napali, oteli mu lična dokumenta i 180 eura. Inspektori su krenuli u potragu za eventualnim napadačem, ali je utvrđeno da je sve slagao. Kada je uhvaćen u laži, branio se da je dobio sunčanicu i da se ničega ne sjeća “ kazao je izvor iz istrage.

Mustafa je otišao  u Budvu sa namjerom da zaprosi djevojkusvojih snova koju je mjesec dana ranije upoznao preko Fejsbuka. Međutim, kada ju je upoznao, shvatio je da “to nije osoba kao sa slika na društvenoj mreži”.

Zatim je on došao na ideju da prijavi pljačku i napad kada je shvatio da to nije žena sa kojom želi da provede svoj život. On je policiji kazao  je da je ostao bez novca i da je mislio da će na taj način vratiti potrošeni novac i moći da se vrati za Bosnu.

Podijeli članak: