Bizaran selfi: Pjevačica iz Srbije slikala se pored mrtvog oca i sve to okačila na Instagram FOTO

Vijesti

Korisnici društvenih mreža su ostali šokirani sselfijem Jelice Ljubičić, pjevačice i modela, kako se predstavlja, a na kome se nalazi pored preminulog oca…Naime, internetom kruži fotografija Jece Lj, kako joj glasi nalog na Instagramu i Facebooku, na kojoj se u prvom planu nalazi njen poluprofil, a u pozadini čovjek u bolničkoj postelji. Osim sebe i oca, na fotografiji se nalaze i tri emotikona koja plaču ali i slomljeno srce…

“Tata, počivaj u miru” pisalo je u postu pored ove po svemu sudeći sporne fotografije.

Jeca Lj. inače na Instagramu ima više od 26.000 pratilaca, ali je on sada zaključan… Prema pisanju pojedinih portala, “katanac” je stavljen nakon što je ovakav bizarni selfi objavila… Umjesto naslovne fotografije, sada stoji samo crno polje, koje označava da je u žalosti.Sporna fotografija navodno se nalazila i na Facebooku uz tekst:

“Borili smo se koliko smo mogli, ali nije to naša volja. Ne donosimo mi odluku o tome koliko ćemo da živimo. U 67. godini života nas je napustio…. Na svemu ti hvala, hvala jer sam ti kćerka, a ti što si moj otac. Hvala jer si nas na pravi put izveo. Počivaj u miru, uvijek ćeš nam u srcima ostati”   navode portali.

Međutim, sada te objave nema… Pogledajte:

Podijeli članak: