Bivša Lukasova djevojka otkrila: Sonja je bila u vezi sa mojim mužem!!!

Lifestyle

Bivša djevojka folk pjevača Ace Lukasa Branislava Pašajlija je sadaa otkrila da je njegova još uvijek zakonita supruga Sonja Vuksanović imala romansu sa Željkom Pašajlijom…Naime, Sonja je na taj način što je bila sa Branislavinim bivšim mužem željela da se osveti folkeru zbog toga što je u jednom nedjeljniku ozvaničio vezu s Pašajlijom ubrzo nakon kraha njihovog braka, prenosi Republika.rs.

” Sonja je poludjela kada je vidjela Lukasa i Branislavu u novinama. Preko zajedničkog prijatelja je stupila u kontakt sa Branislavinim bivšim mužem Željkom, sa kojim se nedugo zatim sastala u Crnoj Gori”  govori veoma dobro obaviješten izvor. On na to još  dodaje:

“Na prvom sastanku su se zbližili, a budući da su u tom trenutku oboje bili prilično povrijeđeni, osuli su paljbu po bivšim partnerima. Emotivno ranjivi uplovili su u romansu. Ruku na srce, taj odnos nije dugo potrajao, a Sonjine bliske prijateljice tvrde da je ona i ušla u vezu sa Željkom samo da bi se osvetila Lukasu.  govori veoma dobro obaviješten izvor. On na to još  dodaje:

Čim je ta priča stigla do Ace i Branislave, koji su se šokirali dokle su oboje spremni da idu kako bi njih povrijedili, Vuksanovićeva je stavila tačku na taj odnos.

Ove navode potvrdila je i Pašajlija, koja nije željela da se udubljuje u, za nju, davno završenu životnu epizodu.

“Čula sam da je Sonja bila u vezi sa mojim bivšim mužem, i to u periodu dok je trajala moja i Lukasova veza. Ne znam detalje tog odnosa, a iskreno, nisam se ni interesovala jer ne želim da budem dio te farse niti da se provlačim po novinama “kazala je Branislava za Telegraf.

Podijeli članak: