BIO JE OŽENJEN KAD SAM ZATRUDNELA: Macina majka OTKRILA ISTINU O NJENOM OCU i razlog zbog kojeg ga Diskrecija NIKADA nije upoznala!!!

Rijaliti

Majka Senade Nurkić, koja je svima poznatija kao Maca Diskrecija, Enesa Nurkić, je otkrila za Pink.rs da već dve godine ne priča sa ćerkom zbog njenog očuha, o kojem je izrekla nečuvene laži…. Ali to nije sve što je izjavila majka jedne od najkontroverznijih učesnica “Zadruge”.

Naime, poznato je da Maca nikad do sada nije upoznala svog oca, koji je bio oženjen u vreme kad je njena majka zatrudnela, pa nam je Enesa ispričala više detalja te priče.

“Nikad ja od nje nisam krila ko je njen otac. Ona je bila punoletna. Ja nisam tražila da on nju prizna, on je bio oženjen, ja nisam htela ničiji brak da rasturim. Ja tad nisam imala nekog iskustva da se zaštitim, rodila sam je u 20. godini, ja sam ’71. godište. On je tad imao ćerku od četiri godine…

On je meni dao pare za čišćenje, ali ja nisam htela da se očistim… Nije on sam kriv, i ja sam kriva što se nisam raspitala. Ona je plod neuzvraćene ljubavi i ja sam rekla “preuzeću odgovornost sama, pa makar i na putu spavala” i stvarno mi nisu dali da je dovedem kući. Tek nekoliko dana kasnije su me primili očuh i majka. I radila sam sve živo da ima sve što poželi,”  objašnjava gospođa Nurkić.

Maca je pričala i da je tražila oca i da nije uspela da ga nađe, ali to, kako njena majka tvrdi, nije istina, jer je ona znala gde joj biloški otac živi.

“Ona je pričala da ne zna ko joj je otac i da ga traži, a sve zna!!! Ona i kad je napunila dovoljno godina, ja sam joj rekla da ode da ga upozna. Njen otac je bio pevač, bio je bogat i nju je on zanimao zbog toga što ima. Ali nije otišla da ga upozna, iako je mogla,” kazala Enesa.

Podijeli članak: