BILA SI KRŠ U SVAKOM SMISLU! Karleuša sasula u lice Ninovoj ćerki SVE što misli, a onda je Sandra ispala neviđeni CAR!

Estrada

Članica žirija Jelena  prvo je Sandri Rešić izgovorila sve što zaista misli o njoj, a onda je prešla na njenu suparnicu iz duela koju je uporedila sa persijskom mačkom..
Kada Jelena Karleuša izgovori da će biti “brutalno iskrena” verujemo da većini kandidata kroz glavu prođe da je bolje da odmah napuste scenu pre nego što Jelena počne sa pričom.Međutim,, dok su neki plakali,, ljutili se pa čak i oštro odgovarali,, u poslednjoj emisiji “Zvezda Granda” jedna devojka je odreagovala  potpuno drugačije.

Ovaj put je reč je o Sandri Rešić, ćerki pokojnog pevača Nina, koja je sa svih 7 glasova prošla u naredni krug. Međutim, istrpela je žestoke komentare Jelene Karleuše:

” Ti si, devojko, devojčice… Posmatrala sam te kako izgledaš, nemoj da se naljutiš – biću brutalno iskrena! Ti si od jedne, realno, krš ribe… Bila si krš svakom smislu – i debela, i odvratna frizura, i šminka nikakva, stajling… “ – počela je Jelena, dok ju je Sandra nemo posmatrala.

“Ti si od stvarno ružnog pačeta, u lepoticu izrasla. Ti si stvarno lepotica! Šta god da ti se desilo, da l’ si se zaljubila, da l’ su se neke zvezde poklopile… Ti si top riba sada,, samo još da se koncentrišeš kada je reč o pevanju”kazala  joj je Jelena, a onda se, umesto da joj odgovori ili se naljuti, Sandra nasmejala i klimnula glavom kao da se slaže sa Jelenom.

Međutim, Jelena se tu nije zaustavila pa je i drugoj devojci, Nadici Vermezović iz Valjeva koja je bila sa Sandrom u duelu, rekla:

“Devojka broj jedan… Ti si kao neka Ledi Gaga iz valjeva, to više neće moći da prođe! Te kifle na glavi, taj sado-mazo Zvezdane staze… To više nigde ne prolazi!” To je nekada ranije  bilo… U faci mi izgledaš kao kombinacija persijske mačke i Nataše Bekvalac sa viškom zuba! Egzotična si… ali batali taj sumanuti stajling”! Po mom mišljenju morala si da imaš više glasova večeras, smatram da si oštećena “ kazala  joj je Karleuša.

telegraf

Podijeli članak: