BIĆE PROMJENA! Popović: Šaban se vraća u Grand, a i Viki ostaje u žiriju!Najveće iznenađenje je…

Estrada

Saša Popović direktor Granda kazao je da već ima planove za novu sezonu popularnog muzičkog takmičenja Zvezde Granda koja kreće od jeseni i otkrio da se Šaban Šaulić vraća u njihovo jato ali i da nagađanja da Viki više neće biti član žirija nisu tačna…

“Sada smo zvanično završili ovu sezonu, ali od jeseni će Šaban sa Teom promovisati duetsku pjesmu kod nas. Ništa Šabanu nije zabranjeno na Grandu… Mi i dalje imamo korektan odnos i naša su mu vrata uvijek otvorena. Viđam se s njim i ništa mu ne zamjeram, a njegovom povratku se i privatno i poslovno radujem… U novoj sezoni Zvezda Granda imat ćemo novu koncepciju, mijenjat ćemo pravila, scenografiju i mnogo toga što će takmičenje učiniti još zanimljivijim”, govori Popović i nastavlja:

“Žiri se neće mijenjat, svi ostaju. Napravili smo dobar posao u ovoj sezoni tako da u narednoj očekujem još veću gledanost… Što se tiče pobjednika i ostalih finalista svi će dobiti pjesme i nadam se da će ubosti hitove koji će njihove karijere učiniti uspješnim.”

 

Star

Podijeli članak: