BESNI NA DOKTORE: Razlupana bolnica u Loznici u kojoj je primljen dečak (8) koji je umro od sepse!!!

Vijesti

U bolnici u kojoj je primljen dječak Radenko Nikodinović (8), koji je nažalost preminuo od sepse posle preloma ruke, se dogodio  incident kada je razlupano Odeljenje hirurgije.

Kako nam je kazala  PR bolnice “Milenko Marin” Dragana Vasiljević za sada se ne zna da li je to što se dogodilo u bolnici povezano sa smrću dečaka:

“Tragedija je velika i šok je. Ono čime se mi trenutno u bolnici ceo dan danas bavimo je prosto da se ispita neki slučaj detaljno, od momenta kada je dečak primljen do momenta kada je poslat za Beograd. Zdravstveni inspektor je tu sada radi se unutrašnja kontrola. Očekujemo i spoljnu kontrolu. To je ono što je nama bitno i nijedan drugi slučaj ne možemo povezivati sa tragedijom koja se desila” govori  za portal SrbijaDanas.com Dragana Vasiljević.

Ovu zaista preveliku tragediji prethodila je bezazlena dečja igra u nedelju, 2. oktobra, kada je mali Radenko pao sa tobogana i polomio ruku, ispostaviće se, na dva mesta. Roditelji pokojnog mališana, Milan i Zorica Nikodinović, zanemeli od bola, svedoče da je Radenku loznički doktor Dobrivoje Bojanić stavio gips na ruku, tvrdeći “da je sve u redu i da su kosti savršeno uklopljene”.

Međutim, njemu je ruka, kako tvrde, potpuno istrulila. Iako je u Beogradu tri puta operisan, nije mu bilo spasa, s obzirom na to da se bakterija koja izaziva sepsu proširila na pluća i glavu.

SRBIJADANAS

Podijeli članak: