Beograđani zbog seksa završili u lokvi krvi: Lekari nisu mogli da veruju šta vide!!!

Zdravlje

Neverovatna priča dolazi nam iz prestonice.

Kada je u novembru u 6 ujutru stigao poziv medicinskim radnicima u Beogradu da hitno izađu na teren, jer je vremešna gospođa povređena u sopstvenom krevetu, činilo se da sve ovo deluje kao laž!!! Međutim, na licu mesta su se lekari, kako su ispričali, potpuno razuverili, budući da je u pitanju bila povreda zbog seksa….

“Poziv u 6 ujutru, ekipa dolazi na teren, a starija i vidno punačka gospođa leži gola na krevetu, ne može da se pomeri!”

“Kaže nam “ja ovako ležim već sat vremena”. Ona ne može da se pomeri jer joj se feder zabio u guzu “ prepričava veoma neobičnu intervenciju zdravstveni gradnik G. P.

Kako govori, ceo dušek na kojem je ležala bio je izdrpan, a muž je nemoćan sedeo pored… Medicinski radnici odmah su posumnjali da je po zlu pošao jutarnji seks… Žena je zapomagala sve vreme dok joj je feder bio u zadnjici.

Nespretan, ali ipak odlučan da pomogne supruzi u neprijatnoj situaciji, suprug je prokomentarisao:

” Ja sam rasekao ceo dušek, morao sam da isečem da vidim kakva mu je konstrukcija”  – pravdao se on zašto je probao da spase ženu, i da proba da odozdo izvuče feder….

Lekari su im odmah pomogli, nesrećnoj ženi su sanirali ranu, a ovaj slučaj iz 2016. godine se i dan-danas prepričava! Kako zdravstveni radnici tvrde, to nikad neće zaboraviti jer im je to bio rani, krvavi seks-poziv!!!

Srbijadanas

Podijeli članak: