BEKUTA ZBOG VIKI NAPUSTILA ZVEZDE GRANDA

Estrada

Ana Bekuta i Viki Miljković i u novoj sezoni popularnog muzičkog takmičenja „Zvezda Granda“ nastavljaju da se svađaju… Još na prvom snimanju su pale veoma teške riječi pa je zbog njihove svađe zamalo prekinuto snimanje.

Sve je krenulo nakon što jedan kandidat nije prošao dalje što je naljutilo Viki… Ona je smatrala da je  on jako talentiran i da zaslužuje prolaz, a kada je upitala Sašu Popovića zbog čega ne pusti dalje, on je kazao kako ne želi kršiti pravila jer nije dobio svih sedam glasova… Vidjevši da mu baš Ana nije dala taj glas koji bi ga poslao u drugi krug takmičenja, Miljković je skočila i počela vikati na Anu.

“Tražila je objašnjenje od njega zbog čega ga nije pustila.”Imaš li ti sluha?! Ovaj dečko fantastično pjeva, a ti ga nisi pustila dalje. Kakav je to način? A do sada si davala glas onima koji ni upola ne vrijede kao ovaj mladić”  urlala je ljutito Viki.

Bekuta, koju je i u prošloj sezoni Viki često napadala govoreći joj da se malo promijeni jer je umislila da ako je u vezi sa političarem da je već postala ministarka, nije lako podnijela teške riječi svoje kolegice… Pocrvenjela je od bijesa ne želeći ništa komentirati.

Kako Viki ipak  nije prestajala sa pričom i napadima na nju, Bekuta je tražila da se prekine snimanje i zbog toga je demonstrativno napustila studio… U drugoj prostoriji zadržala se više od 20 minuta i jedva su je nagovorili da se prije vrati u studio kako ne bi gubili vrijeme.

Zapamtila je Bekuta dobro reakciju Viki Miljković pa joj je već najavila kako se na tome neće završiti te da će vidjeti kakva je ona kada “pokaže zube”.

Ekspres

Podijeli članak: