BAŠ NISKO! Udarila na naslednike folk zvezde! KARLEUŠA: Ceca svoju decu uči da…

Estrada

Pop Jelena Karleuša sada tvrdi da je Ceca Ražnatović Anastasiju i Veljka trovala mržnjom, kao i da je opsednuta njom..

Jelena Karleuša smatra da je folk pevačica Ceca Ražnatović uveliko opsednuta njom i tvrdi da je svoju decu Anastasiju i Veljka naučila da je mrze! Pop diva je burno reagovala kada je čula da su se Luna Đogani i Arkanova ćerka posvađale zato što je Anabelina naslednica otišla na njen koncert…
Karleuša je zbog toga na svom Tviter profilu udarila i po folk zvezdi i po njenim naslednicima.
“Nanogica je toliko opsednuta mržnjom prema meni da i decu uči da me mrze. Tužno i bolesno. Moja deca nemaju pojma ko je ona “ napisala je Jelena.

Bolesno
Tužno i bolesno. Moja deca nemaju pojma ko je ona

Ovo nije prvi put da se svima dobro poznata “mala od skandala” žestoko obrušila na folk pevačicu Cecu, niti da joj pominje decu u negativnom kontekstu… I dok Jelena “udara” po društvenim mrežama, Ražnatovićeva pravdu pronalazi na sudu. Tako je nedavno podigla tužbu protiv Karleuše, koja ju je optužila da je umešana u ubistvo njenog bivšeg dečka Zorana Davidovića Ćande.

“Kad je Arkan ubijen, sedela sam pored Zorana, koji je okrenuo Cecin broj da joj izjavi saučešće, a ona je vrisnula u slušalicu: “Vući će ti se creva po Beogradu!” Ja sam to čula, jer sam sedela pored njega. Nepuna dva meseca posle toga prosuli su mu mozak “  izjavila je tada Karleuša.

I dok Jelena ne preza od niskih udaraca, Ceca gotovo nikada ne komentariše njene izjave. Jednom je samo istakla da ne želi više da trpi Karleušinu torturu. ..

” Sve ovo više nema ljudskog smisla. Primorana sam da zaštitim kako sebe tako i svoju porodicu jer su svi na udaru, a ne samo ja. Razmišljam o tome da tražim psihijatrijsko veštačenje jer ne verujem da normalan čovek može izgovoriti takve stvari”  kazala  je nedavno Ražnatovićeva.

informer

Podijeli članak: