BALKAN U ŠOKU, POZNATI PEVAČ OTKRIO DA MU JE SIN OD 8 GODINA DETE SA POSEBNIM POTREBAMA: Legenda sve potresla ovim rečima…

Lifestyle

Pevač se na ovaj korak odlučio nakon novih napada u javnosti!

Legendarni pevač Boris Novković je otkrio na svom Facebook profilu da on i njegova bivša supruga osam godina odgajaju dete sa poteškoćama u razvoju.Novković se na to iskreno priznanje odlučio zbog nagađanja da je opet u vezi, pošto se rastao od Ines Katić (31), s kojom je u braku bio samo tri meseca, tako piše Večernji list.

On je ovo napisao na svom FB profilu:

“I još nešto znam, znam, mnogi će reći što se raspravljaš zbog gluposti… Ali, kretena raznih i glava im praznih setim se, reči otrova malih lažova peku me i vrtim film stari, u meni se kvari zrno radosti, zrno časti koje gubi ovo dekadentno društvo na svetskom globalnom planu… Eto, zato imam hrabrosti progovoriti i reći istinu, zato jer je ovo moja stranica daje mi mogućnost da se branim, ne pristajte na hod pognute glave, branite se i budite to što jeste. Istina je nepobediva, ona se vidi u očima duše. I još nešto, da li iko zna da moja bivša supruga i ja već osam godina odgajamo sina, dete sa specijalnim potrebama. Eto, to je moja misija broj jedan za razliku od vaših reči otrova”  – napisao je hrabro Novković.

espresno

Podijeli članak: