Bakir objavio rat Srbiji!?

Vijesti

Obaveštajno-bezbednosna agencija (OBA) iz BiH, na čijem se čelu nalazi islamista Osman Mehmedegić Osmica, je pokrenula  akciju “Vruća kasna jesen – rana zima” i sve s ciljem potpunog destabilizovanja Srbije i Republike Srpske, otkriva „Alo!“ iz poverljivog obaveštajnog dokumenta u koji smo imali uvid!

U tom se dokumentu, između ostalog, navodi da specijalci te agencije prisluškuju premijera Srbije Aleksandra Vučića, predsednika Republike Srpske Milorada Dodika i predsednicu Vlade Republike Srpske Željku Cvijanović.

Kako za sada saznajemo, dokument u kojem se upozorava na nerede u regionu dostavljen je najvišim srpskim zvaničnicima sa obe strane Drine, a u njemu se tvrdi da OBA “planira incident” u Srpskoj i Srbiji, zbog čega je već pokrenuta akcija na teritoriji BiH i Srbije.

 

“OBA u političkim i međunarodnim krugovima spinuje situaciju po kojoj najodgovorniji ljudi iz RS užurbano prebacuju izmišljeni kapital u banke na Kipru, Grčkoj, Izraelu i Rusiji, pa se navodno pripremaju za bekstvo i napuštanje Republike Srpske “ stoji, između ostalog, u poverljivom dokumentu.
“OBA sve više izmiče kontroli i nadzoru i pretvara se u vojnopolitički instrument Stranke demokratske akcije i obaveštajnih službi Turske i Saudijske Arabije!” 

“Nakon lokalnih izbora je planirana je ograničena destabilizacija i incidenti na tlu Srpske i Srbije. U tu svrhu pokrenuta je široka obaveštajno-bezbednosna operacija “Vruća kasna jesen – rana zima”, koja se izvodi na tlu BiH i Srbije i podrazumeva široka područja aktivnosti koje sprovode obaveštajna i paraobaveštajna tela i organizacije”  – navodi se u dokumentu u koji smo imali uvid.

Kako saznajemo, premijer  Vučić je  odlično upoznat sa situacijom i pre izvesnog vremena je obavestio člana Predsedništva BiH Mladena Ivanića o nezakonitim aktivnostima OBA.

 

“Upoznat sam sa tim dokumentom i treba ga shvatiti veoma veoma ozbiljno, situacija je alarmantna. Ovim je doslovno objavljen rat Srbiji! OBA već godinama snima i prati sve važne ljude u Republici Srpskoj, a sada su to počeli da rade sa državnicima Srbije. Koliko ovu stvar ne nikako ne smemo potceniti, najbolje vam pokazuje to što je na čelu organizacije Osmica, čovek koji je islamista, uključen u sve ključne operacije ID. Sada je pokrenuo akciju protiv Srbije”, rekao je  on.

Galijašević: Izetbegović je besan pas bez zuba!

Dževad Galijašević za „Alo!“ govori  da je OBA ranije snimala i prisluškivala i Ratka Mladića i Radovana Karadžića i tada je imala dobru opremu.

“Iz Brisela smo dobili odgovore identične onima koji su stigli od PIK-a, očigledno je da neko želi rat na Balkanu. Izetbegović je u celoj priči besan pas bez zuba, zubi su mu u Americi, koja ga podržava, a Amerika želi rat, zato sve ovo treba ozbiljno shvatiti” govori on.

Piše: Alo!

Podijeli članak: