“AVICII NIJE MOGAO VIŠE DA IZDRŽI” Porodica mladog di-džeja izjavom ZAPREPASTILA I RASTUŽILA javnost!!!

Vijesti

Porodica švedskog di-džeja Tima Berlinga (28), poznatijeg pod imenom Avicii,se obratila medijima putem saopštenja u kom su naveli da Berlinig “nije mogao više da nastavi”,tako  piše “Independent”.

“Naš voljeni Tim je bio tragač, krhka umetnička duša koja je tražila odgovore na pitanja od egzistencijalne važnosti… Perfekcionista koji je postizao sve, koji je putovao i predano radio tempom koji je vodio do ekstremnog stresa”, navedeno je u saopštenju na švedskom jeziku.
U obraćanju oni su se otvorili i povodom Berlingovog povlačenja iz javnosti, ali su napomenuli i da “nije mogao više da nastavi”.

“Kada je završio turneju želeo je da pronađe životni balans da bi se isećao dobro i da bi mogao da radi ono što je najviše voleo – muziku. Zaista se borio sa mislima oko značenja života i sreće… Tim nije bio namenjen za poslovnu mašineriju u kojoj se zatekao; bio je osećajan muškarac koji je voleo svoje obožavaoce, ali ne i centar pažnje. Time, uvek ćemo te voleti i uvek ćeš nam nedostajati. Osoba koja si bio i tvoja muzika održaće sećanje na tebe živim”, navela je njegova ožalošćena porodica.
Ranije ove nedelje, oni su se zahvalili svim obožavaocima slavnog di-džeja koji su im pružili podršku u danima nakon što je Avicii preminuo, piše “Independent”.

Avicii je prošle nedelje pronađen mrtav u Omanu, a razlog smrti nije objavljen… Ipak, tokom godina, Avicii je imao zdravstvene tegobe koje su mnogi povezivali i sa problemom sa alkoholom zbog kojih je bio i hospitalizovan. Zbog akutnog pankreatitisa, povukao sa javne scene 2016. godine i nije više nastupao… Dve godine pre toga, uklonjeni su mu žučna kesa i slepo crevo. O životu slavnog di-džeja snimljen je i dokumentarac “Avicii: Istinite priče”, u kom su zabaleženi momenti od 2013. do 2016. godine, pa i trenutak kada su mu australijski lekari saopštili da će morati da mu izvade žučnu kesu…

Segment dokumentarca popularni di-džej je svojevremeno objavio i na svom Fejsbuk nalogu, gde je napisao: “Veoma sam uzbuđen. Takođe sam i malo nervozan jer ima i neprijatnijih momenata… Izuzetno je lično. Ima mnogo uspona i padova. Biće interesantno videti šta će ljudi reći”. Tom prilikom je priznao i da je na momente bio zabrinut zbog deljenja problema i borbe protiv stresa, nervoze i bolesti sa svetom…

blic.rs

Podijeli članak: