Rijaliti
0

AU, NE BISTE VEROVALI: Evo KOLIKO GODINA zaista ima Divna DNK, svima je vilica ispala DO PODA!!!

Ovo je prava neverica! Divna Kocić, žena Marka Kocića, je poznatija javnosti kao Divna DNK, nakon gostovanja u istoimenoj emisiji… Ona je sada jedna od najzanimljivijih lica na malim ekranima, i žestok kandidat za prvo mesto u rijalitiju “Zadruga”. Ono čime je Divna, još jednom, šokirala celu javnost jeste broj njenih godina!Učesnica “Zadruge”  već je dugi […]

Podijeli članak:
AU, NE BISTE VEROVALI: Evo KOLIKO GODINA zaista ima Divna DNK, svima je vilica ispala DO PODA!!!

Ovo je prava neverica!

Divna Kocić, žena Marka Kocića, je poznatija javnosti kao Divna DNK, nakon gostovanja u istoimenoj emisiji… Ona je sada jedna od najzanimljivijih lica na malim ekranima, i žestok kandidat za prvo mesto u rijalitiju “Zadruga”.

Ono čime je Divna, još jednom, šokirala celu javnost jeste broj njenih godina!Učesnica “Zadruge”  već je dugi niz godina sa Markom, iako nisu u zajednici na papiru, oni svoju vezu nazivaju brakom, jer žive u skladu sa tim… Kristina, njihova ćerkica, ima dve godine, te je Divna ostvarena i u ulozi majke.

Sada je zvezda rijalitija, iza sebe ima epizodu popularne emisije, upoznala je mnoge ličnosti iz javnog života, a sve to za mali broj godina koje ima!!!

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  NAROD TRAŽI IZBACIVANJE LEPOG MIĆE, PINK ĆUTI: Ovo su skandalozne uvrede i govor mržnje! Produkcija još nije reagovala!!!

Naime ona je rođena 24. decembra 1992. godine, i za svoje 24 godine uspela je sve ovo da ostvari… A mislili ste da je malo starija, zar ne???

Srbijadanas

 

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!