ARKANOV SIN PONOVO OPTUŽUJE: Ceca je privodila mnoge sportiste i političare!

Estrada

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović (42) je bila u vezi s mnogim poznatim političarima i sportistima, među kojima je i Petar Kapisoda, tvrdi Vojin Ražnatović. Sin Željka Ražnatovića Arkana kaže da će maćehu ostaviti da uživa u ljubavi sa 16 godina mlađim manekenom Aleksandrom Jovovićem tek kad promijeni prezime.

Ne želi da otkriva imena svih njenih bivših momaka, ali tvrdi da Ceca vodi buran ljubavni život.

Ne treba mi marketing

“Ja znam da je Ceca bila s mnogim sportistima i političarima, ali da joj nije išlo. Svojevremeno se zabavljala s jednim poznatim NBA košarkašem, a Petra Kapisodu je držala u šteku na Konjarniku. Međutim, mučenik je na kraju od nje pobjegao za Crnu Goru. Danas vjerovatno krije dečka jer mora da održava ulogu napaćene udovice.

To je ključni dio njenog imidža. Nemam ništa protiv njenog izbora, ali je bilo veoma nepristojno i uvredljivo da ga javno predstavi na dan kad joj je muž ubijen. Bilo kako bilo, srdačno navijam da im uspije veza, računam na Acka da se oženi njome i da joj da svoje prezime, a kad se to desi i riješimo račune, nikad je više u životu neću uzeti u usta.

Meni marketing ne treba i, hvala bogu, nisam joj sin pa da me gura kroz žutu štampu svakog dana. Prezadovoljan sam poslom i životom, to Ceca zna, nego plasira laži” kaže Vojin.

Ističe da ga Cecine kolege podržavaju!

“Pola estrade mi šalje podršku, privatno, putem društvenih medija i zajedničkih prijatelja. Razumite me što vam ne mogu otkriti imena, ali me podržavaju jer znaju kakvo je zlo srpska maćeha”  govori  Ražnatović i još na to dodaje:

“Prije nego što je upoznala mog oca nije imala ništa. Imala je baraku u Žitorađi, a pomoću para mog pokojnog roditelja sada ima zamak u svom selu i kuću na Kipru.”

Tim povodom pozvali smo Cecu, ali ona nije odgovarala, dok je Kapisoda bio nedostupan.

Vojin tvrdi da mu Ceca nije poklonila vilu na Dedinju.

“Našla je način da pomoću svojih medija plasira informaciju koja njoj odgovara. Žena pokušava da prikrije istinu jer je falsifikovala testament, koji niko od djece ne priznaje.

Pozivam je da idemo na poligraf i utvrdimo da li je taj testament uopšte pisao moj otac. Neka priloži dokumentaciju koja dokazuje da nam je poklonila kuću. Otac nam je kupio dva stana kad smo se vratili iz Grčke, ali je to krio od Cece. Inače, u očevu vilu sam posljednji put kročio 2000, kad smo mu dali 40-dnevni pomen.

Tada smo se s maćehom dogovorili da od njegovog nasljedstva i imovine njoj pripadne pola, a ostaloj djeci druga polovina “ završava svoju priću  Ražnatović.
(Kurir)

Podijeli članak: