Zabava
0

Angelina (10) iz Leskovca ima KOSU DUGU 160 CENTIMETARA, i evo kako IZGLEDA NJEN ŽIVOT!!!

Angelina Mihajlović iz Leskovca kosu pušta odsvog rođenja, i mada je ova desetogodišnja devojčica visoka 142 santimetra, do nedavno je dužina njene kose iznosila čak 160 centimetara!!! “Kada je trenirala realni aikido, i pored pletenica i drugih tehnika za skupljanje kose, često joj se događalo da se saplete ili nagazi na kosu, pa smo skratili […]

Podijeli članak:
Angelina (10) iz Leskovca ima KOSU DUGU 160 CENTIMETARA, i evo kako IZGLEDA NJEN ŽIVOT!!!

Angelina Mihajlović iz Leskovca kosu pušta odsvog rođenja, i mada je ova desetogodišnja devojčica visoka 142 santimetra, do nedavno je dužina njene kose iznosila čak 160 centimetara!!!

“Kada je trenirala realni aikido, i pored pletenica i drugih tehnika za skupljanje kose, često joj se događalo da se saplete ili nagazi na kosu, pa smo skratili 45 santimetara. Bila je jako tužna zbog toga “ govori Angelinina mama Milena, koja je postala pravi ekspert za frizure…Kako Milena goori, Angelina ostaje gluva na sva ubeđivanja da se ošiša, a buni se i protiv svakog odlaska u salon kada valja iseći makar krajeve… Nakon skraćivanja skoro pola metra kose, devojčica iz Leskovca može da se pohvali kosom dugačkom metar i 15 centimetara. ..
” I ja volim dugu kosu, ali bojim se da je ovo opterećuje. Ipak je ona još uvek mala, kosa teška, a održavanje naporno. Međutim, ona insistira na ovakvoj frizuri i na tome da joj nije teško, a ja kao majka mogu samo da je podržim jer je to usrećuje, i da pomognem da je neguje ” govori mama Milena.
Za Angelininu dužinu i gustinu kose potrebno je oko pola boce šampona prilikom svakog pranja, kao i specijalni retki češljevi i fen kakav koriste profesionalni frizeri…

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  BIZARNO! Osjeća se kao bolja majka: Odlučila dojiti psa!

“To je pravi ritual, i to na svaka dva ili tri dana… Sušenje traje jako dugo, a za pravljenje riblje kosti potrebno je oko pola sata. Trudim se da joj svaki dan napravim drugačiju frizuru za školu, ipak je devojčica i lepo je da bude uredna.”
Međutim, jednom Angelininom zahtevu mama nije mogla da izađe u susret… Naime, želela je da ima upletene sitne pletenice uz glavu, i celom dužinom dlake, ali Milena je od toga morala da odustane uz obećanje da će je za takvu “akciju” voditi u frizerski salon…
” I za običnu pletenicu me zabole ruke i leđa od pola sata stajanja, to je prava scena. Za ovo ću je voditi u salon, jer frizerke više ionako ne znaju šta da rade od tolike kose, niti kako da je oblikuju u frizuru, pa najviše i vole da joj pletu kike ” govori Milena.

blic

Podijeli članak:

Napisano od moderator1

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!