Andrija otkrio kako se osećao kada je na sahrani zagrlio Kiju, pa iskreno priznao da li je voli!

Rijaliti

Na sahrani Kijinog oca Miloša su svi gledali u Andriju Lazovića, iščekivajući trenutak kada će se sresti oči u oči sa Kristinom.U četvrtak, 3. maja, u Zrenjaninu je sahranjen Miloš Kockar, otac Kristine Kije Kockar, a sahrani je prisustvovao i Andrija Lazović…

Kija i Andrija su se nakon dužeg vremena ponovo sreli, a iako je situacija među njima nerešena ovaj trenutak bio je pun emocija, pošto je Kiji značilo prisustvo i podrška svih bliskih ljudi.Andrija na sahrani nije davao izjave, a mi smo ga pozvali dan kasnije, kada su se utisci sabrali. Lazović nam je iskreno rekao kako se osetio kada je posle toliko meseci video i zagrlio Kiju, da li će je čekati i da li je voli.

“Zagrlio sam je… Mnogo mi je bilo drago što sam je video, a krivo mi je samo što nisam duže mogao da ostanem sa njom. Ali dobro, za dvadesetak dana izlazi iz Zadruge, tako da ćemo se videti. Razmenili smo par rečenica sada kada smo se sreli, ali to neka ostane između mene i nje, ne bih da otkrivam “ govori Andrija za Telegraf.rs.

Ono što je sve zanimalo, naročito nakon Kijinog priznanja pred milionima ljudi da i dalje voli svog muža Slobu, jeste da li Andrija voli Kiju, ili je ipak odlučio da ostanu prijatelji… Upravo to smo ga i pitali, a njegov odgovor sasvim je jasan.

“Pa sve vam govori to što sam juče bio tamo, što sam bio uz nju i želeo sam stvarno da joj budem podrška “ govori Andrija.Kada je u pitanju susret sa Kijinim suprugom Slobom Radanovićem koji je bio uz Kiju sve vreme, Andrija kaže da nema određeno mišljenje o njemu.

“Ja njega nikada ranije nisam sreo, nismo se upoznali. Nemam neko određeno mišljenje o njemu, jer ga ne poznajem” kazao je Lazović.

Podijeli članak: