Anabela je pričala KAKO SE GNUŠA žena koja jure OŽENJENE FRAJERE, a evo kako je Kija to PROKOMENTARISALA!!!

Rijaliti

Ljubavna veza između Lune Đogani i Slobe Radanovića mjesecima izaziva veliku pažnju, a jedna od glavnih akterki je svakako i Kristina Kija Kockar, koja je nedavno ušla u “Zadrugu“…. Prethodne su noći  novinari iskoristili priliku da od njih troje zatraže mišljenje o tome što je Anabela Atijas prije samo dvije godine pričala o tome kako se “gnuša djevojaka koje se pale na oženjene muškarce“.

Luna je istakla da nema komentar na tu priču, jer to nije vidjela i čula, te da će Anabela svakako nju podržati šta god da uradi, dok je Sloba riješio da je zaštiti i kazao da ona njena nije spopadala.

“Ni u jednom trenutku Luna nije skočila na mene. Ona je za stolom izjavila ljubav. I kod mene su se probudile emocije… Nije da branim Lunu, ali mislim da nije kriva ni zbog čega. Ta rečenica koja je njena majka rekla, mislim da se ne odnosi na takve situacije… “ kazao je Sloba.

 

Ipak, sve je najviše iznenadio Kijin komentar, koja je rekla da negdje razumije Anabelu.

“Ne znam šta bih odgovorila na to pitanje. Donekle i razumijem, pošto je ona njena kćerka. Ne treba ni podržavati svoje dijete u svemu… Nezahvalno je, pošto nisam u takvoj situaciji. Moje mišljenje je da treba biti realan u životu, pogotovo zbog svog djeteta, jer ako ne nauči na svojim greška, treba da nauči na tuđim… “ kazala je Kija povodom ove teme.

(Opera17.rs)

Podijeli članak: