ANA TRAŽI STARATELJSTVO NAD ĆERKOM TAROM! Poznati bračni par otkrio da…

Lifestyle

Poznata pevačica ne želi da joj malena naslednica živi s Rastom, jer smatra da bi joj davao loš primer zbog toga što stalno puši marihuanu..

Ana Nikolić, koja se razvodi od supruga Stefana Đurića Raste, po svaku cenu želi da uzme starateljstvo nad svojom  tromesečnom ćerkicom Tarom, tako saznaje Informer. Pevačica je sada angažovala jednog od najboljeg advokata u Srbiji, Borivoja Borovića da je zastupa kako bi imala više šanse da dobije dete.

Ana će Rasti dozvoljavati da viđa ćerku kad god bude hteo
Ona samo želi da ćerka bude s njom je smatra da bi Rasta Tari bio loš primer, pošto je često “naduvan”.

“Ana je kazala Rasti da nema šanse da dopusti da on uzme starateljstvo nad Tarom, iako bi on to želeo. Ne smatra ona da je njen muž loš otac, nego je nervira što puši marihuanu… Veruje da bi zbog toga loše uticao na njihovu ćerku”  govori  izvor koji je veoma blizak poznatom paru.

Kako naš sagovornik navodi, upravo je njegovo konstantno pušenje “trave” bio razlog zbog kog je pevačica odlučila da stavi tačku na brak.
Ana je kazala  Rasti da nema šanse da dopusti da on uzme starateljstvo nad Tarom, jer je stalno naduvan
” Ani ranije nisu smetali njegovi poroci, ali je Rasta počeo da preteruje i to je uticalo na njihov svakodnevni život. Mislila je da će se on smiriti kada postane otac, a on je postao još gori. Stvari su izmakle kontroli, njoj se smučilo da ponavlja jednu te istu priču i na kraju je, teškom mukom, donela odluku da je bolje da se rastanu ” govori  naš sagovornik, koji ističe da Ana neće braniti Rasti da viđa Taru…

” Ana ne želi da Tari oduzme oca, nije joj to cilj. Samo hoće da ćerka bude uz nju, ali će Rasti dozvoljavati da je viđa kad god bude hteo. Bez obzira na dane koji bi mu po zakonu pripali, ona je spremna i u po noći da otvori vrata Stefanu, ukoliko bi se uželeo svoje ćerkice ” govori na kraju Informerov izvor.

Ana ne izlazi iz stana, Rasta otišao u Švedsku

Ana Nikolić je juče skoro ceo dan provela u stanu kako je paparaci ne bi slikali, dok je njen suprug Rasta ranom zorom otputovao u Švedsku… Reper je tamo imao zakazan nastup, pa je rano ujutru viđen na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”, dok je pevačica ostala kod kuće sa bebom..

Informer

 

Podijeli članak: