Ana Nikolić izašla iz porodilišta – bez bebe!!!

Estrada

Ana Nikolić je primljena u utorak u GAK “Narodni front” zbog veoma jakih kontrakcija, ali nije se porodila, već je odmah sutradan, u srijedu, napustila bolnicu!

“Ana je došla u GAK jer je osjetila jake kontrakcije. To je normalno, porođaj se približava, a ona je prvorotka i nije željela da rizikuje… Ljekar koji od početka vodi njenu trudnoću ju je pregledao i rekao da sve teče po planu. Urađene su joj detaljne analize: CTG, krvna slika, kao i nivo plodove vode… Sve je u najboljem redu. Samo je beba baš živahna i želi što prije napolje”  – ljubazno nam je rekla medicinska sestra iz “Narodnog fronta”.

 

Kako na dalje saznajemo, Nikolićeva nije htjela da do porođaja ostane u bolnici, već je insistirala da ide kući.

” U slučajevima kada beba svaki čas može da dođe na svijet, ljekar porodiljama predlaže da ostanu u porodilištu, ali Ana to nije željela. Doktor joj je dozvolio da ide kući, ali to ne znači da se do kraja dana ili večeri ponovo neće vratiti kod nas”  govori izvor Kurira iz GAK.

 

Anin suprug Stefan Đurić Rasta i juče je, kao i u utorak, sve vrijeme bio uz nju… Pjevačica je porodilište napustila u srijedu oko 12.30. Sjedila je na zadnjem sjedištu crnog džipa s Rastom, dok su na mjestu vozača i suvozača bili njeni tjelohranitelji…

“Molim vas da nas razumijete. Ni Ana ni Rasta ne žele da daju izjave niti da se fotografišu. Kad se Ana bude porodila, porodično će ispozirati svim medijima”  kazao nam je jedan od njih i bračni par odvezao na kućnu adresu.

Ako sve bude kako je do sada planirano, Ana bi trebalo da se porodi carskim rezom u petak.

” Ukoliko do petka ne bude imala kontrakcije, i ako sve bude išlo po planu, Ana Nikolić se u GAK “Narodni front” vraća sutra, za kad joj je zakazan porođaj carskim rezom” govori  izvor Kurira blizak pevačici.

Rasta će i tada biti uz nju, a već za vikend ide na Crnogorsko primorje, u Kotor i Budvu, gdje ima zakazane nastupe…

(Kurir)

Podijeli članak: