Ana Brnabić ima novu frizuru: zbog OVE PROMENE izgleda bolje nego ikada pre (FOTO)

Vijesti

Na našoj političkoj sceni se mogu videti najrazličitije vrste frizura… Važan su deo imidža naših političarki, nekima su čak i zaštitni znak, a koliko su zaista dobar izbor, tako ocenjuje frizer Milan Sarić.

Kosa do ramena, krajevi uvijeni ka spolja i asimetrične šiške – to je izbor ministarke građevinarstva, saobraćaja i infastrukture i potpredsednice Vlade. U pitanju je moderan izgled koji je u skladu sa trendovima.“Kod nje se primećuje veliki pomak nabolje. Ova frizura zaslužuje visoku ocenu. Istakao bih samo da plava kosa zahteva vrhunsku negu pa i u njenom slučaju dodatna kvalitetna nega ne bi bila na odmet”, govori frizer.

Ana Brnabić-mala promena -maksimalan efekat

Premijerka Vlade Republike Srbije je na nedavno održanom 25. Kopaonik biznis forumu promovisala novu frizuru, koja je osvežena varijanta njene prethodne… Ana je skratila šiške, povećala volumen kose i izbegla strogo feniranje…. Malim je promenama postigla odličan rezultat, ali i napravila još veći iskorak u odnosu na frizuru koju je imala dok je bila ministarka državne uprave i lokalne samouprave.

“Izgleda mnogo bolje sa novom frizurom. Ana je i ranije sa kratkom kosom ostavljala utisak uredne i jednostavne osobe. Dodao bih da bi sa diskretnim pramenovima izgledala još bolje”, komentariše frizer.

žena. blic

Podijeli članak: