ANA BEKUTA PUCA ZBOG LJUBOMORE: Zbog Mrke sam oterala sve …

Ljubav

Po svemu sudeći popularna folk pevačica Ana Bekuta (57) je spremna na baš sve da bi sačuvala svoju ljubavnu  vezu s Milutinom Mrkonjićem (74)! Da bi bila sigurna da je političar samo njen i Draganin (Mrkina zakonita žena), pevačica je očistila njegov kabinet od svih zgodnih devojaka!!

Zapravo,, radi se o tome da je Bekuta izbacila tri službenice iz njegove kancelarije dok je Mrka bio ministar saobraćaja 2012. godine! Mrkinoj izabranici je to, po svemu sudeći, smetalo, pa je u emisiji “Pres pretres” javno priznala da se rešila svih mogućih prepreka… Ova emisija  snimljena je u Aninom stanu na Vračaru, a pored domaćina Bekute i Mrke, gošće su bile Lepa Brena, Milica Pavlović i Dragica Radosavljević Cakana. Pred kraj snimanja voditelj je goste pitao šta su sve bili spremi da urade zbog ljubavi… Mrka je odgovorio ko iz topa.
“Ja sam dao ostavku na mesto ministra!” kazao je Milutin, a Ana je na to još dodala
” Ja sam 2012. godine očistila kabinet od nuklearnog otpada, to je najluđa stvar koju sam uradila zbog ljubavi!”

Mrka je nakon ove Anine izjave  potom objasnio šta je njegova partnerka uradila.
” Isterala je tri divne devojke, nažalost “ – sramežljivo je kazao Anin političar.

Cakana ovog puta  nije mogla da drži jezik za zubima pa je rekla :
“Da su bile divne, ne bi bile isterane!”

Ove Mrkine reči isprovocirale su folk pevačicu Bekutu, pa je svog dečka ispravila.
“Nisu bile tri, nego dve”  kazala  je Ana, ali Mrka se nije ovog puta dao:
“Bila je još jedna, ali tu treću nisi videla!”

Upravo tim povodom pokušali smo da kontaktiramo s Bekutom i Mrkom, ali oni nisu odgovarali na naše pozive.

“Mrka je džentlmen, nikad ne zaboravlja važne datume. Veza s Anom ga je totalno promenila. Uvek se trudi da je obraduje sitnicama, a za pet godina zabavljanja joj je poklonio vredan sat i nakit “ govori naš dobro obavešteni  izvor.

U vreme dok je Mrka bio ministar saobraćaja, u njegovom kabinetu radila je i bivša voditeljka Ivana Škorić, ali nije poznato da li je Bekuta bila ljubomorna i na nju.
“Ivana je dobra žena, disciplinovana i vredna. Sve najbolje mogu da kažem o njoj. Zaslužuje da napreduje. Ako joj ponovo bude potrebna pomoć, uvek će je dobiti “kazao  je tada Mrka o svojoj savetnici, koja je ostala na budžetu i nakon što je Mrka otišao sa svoje pozicije.

Kurir

Podijeli članak: