ALEKSANDRA PRIJOVIĆ PREKINULA ODMOR ZBOG PORODIČNE TRAGEDIJE – Sa tugom u očima, ispričala šta se desilo

Estrada

Pevačica potpuno iskreno.

Aleksandra Prijović popularna je pevačica koja gde god da se pojavi da nastupa, puni klubove do poslednjeg mesta. U razgovoru sa novinarkom ekipom  ona nije krila zadovoljstvo što opet nastupa pred beogradskom publikom.

Pevačica je odma rekla kako se oseća povodom uspeha njene nove pesme “Bogata sirotinja”.

“Ja sam zaista prezadovoljna i moram da kažem i da budem iskrena, ja kada sam prvi put čula pesmu znala sam da je to to, naravno i svi moji saradnici koji su je čuli. Jako sam srećna što pesma lepo prošla i što je publika prihvatila” kazala je Aleksandra.

Pevačica je na to još dodala da joj je trenutno u životu prioritet odgajanje sina Aleksandra i priznala da sve svoje slobodno vreme provodi sa njim.

“Zaista sam imala neponovljiv osećaj kada sam uzela svog sina prvi put u ruke. Ja sve svoje slobodno vreme provodim sa njim. Bukvalno sam tokom celog dana sa njim dok ne zaspi, a kada zaspi ja tada krenem da se spremam za nastup i obaveze, kao evo sada. Tako da se stvarno trudim da budem sa njim, ali moram da odem od njega na sat ili dva, to je moj posao i normalno je da se vratiš svom poslu”   kroz osmeh govori Aleksandra.

Potom je otkrila kako se provela na odmoru, koji je nažalost prekinut zbog porodične tragedije.

“Bilo je veoma lepo, međutim, desila se tragedija zbog koje sam ja morala da odem u Hrvatsku na sahranu svog dede i eto… “ – tužna je bila Aleksandra.

Istakla je koji su joj dalji planovi u karijeri.

“Za kraj godine planiram i biće moj drugi po redu studijski album “ -rekla je Aleksandra na kraju.

Podijeli članak: