Aleksandra otkriva: Vjenčanje je zakazano za juni, mi ćemo da…

Lifestyle

Popularna folk pevačica Aleksandra Prijović i Filip Živojinović su se vjerili  na dan zaljubljenih u Majamiju, a kako pjevačica otkriva, svadba je zakazana za juni ove godine…Naime, ovaj poznati par je odlučio da dvije godine veze kruniše brakom, a pjevačica prvi put govori o pripremama najradosnijeg dana i planovima koje ona i Filip kuju za budućnost, prenosi “Kurir”.

Iako su u porodičnom domu Živojinović-Prijović započete pripreme za svadbu, pjevačica poručuje da će joj svakako u pomoć oko planiranja vjenčanja priteći mama Borka, kao i mladoženjina mama Zorica, ali i pjevačica Lepa Brena, koja je Filipa gledala kao svog sina.

“Naše porodice su tu da nam pomognu, a svaka konačna odluka će naravno biti naša. Njihova podrška nam najviše znači. Tek sam počela da razmišljam o tome, jer se sve desilo na brzinu, ali bih najviše voljela da bude veselo i da se naše porodice i prijatelji lijepo provedu. To je ono o čemu ćemo najviše voditi računa, pored toga da sve bude kao iz bajke lijepo osmišljeno i zamišljeno. Svadba je zakazana za juni “ govori buduća mlada.

Dok sve svjetske zvijezde, ali i domaće potpisuju predbračne ugovore, sve zanima da li će to biti slučaj i kod njih dvoje.

” Iskreno, o tome uopće nismo ni pričali ni razmišljali. Bit će vremena za takve razgovore sigurno. Nama je trenutno najbitnije da smo zajedno i radujemo se što ćemo našu ljubav ozvaničiti “  kroz osmijeh govori Aleksandra, koja će na dan vjenčanja imati 22 godine.Danas imamo priliku da vidimo kako brakovi javnih ličnosti brzo pucaju, a Aleksandra govori da to zavisi od partnera, te da su upravo ove godine veze bile dobar pokazatelj da se njih dvoje u svemu odlično slažu.

“Verujem da ne postoji pogrešno vrijeme za pravu stvar. Ni to što imam 22 godine nije ništa neobično, ima djevojaka koje su se mnogo mlađe udale i imaju sretan brak. Drago mi je da sam tako mlada našla ljubav svog života”  iskreno govori popularna pjevačica, piše “Kurir”.

Više puta se u medijima špekuliralo o kraju njihove ljubavne veze, a ne o vjenčanju.

“Više puta sam ponovila da nas dvoje nemamo nikakve ozbiljne sukobe. Naše rasprave su uglavnom oko sitnica, na primjer šta ćemo da jedemo ili koji ćemo film da gledamo. Ali to se nikako ne može svrstati kao sukob, već je svakodnevna razmjena mišljenja “govori  Aleksandra.

S druge strane, zvijezde im predviđaju da će imati mnogo djece, ali ona staloženo govori da za sve ima vremena.

“Željela bih da imam najmanje dvoje djece, djevojčicu i dječaka. Svakako se nadam da će nam se ove želje ostvariti i ponosno mogu da kažem da ćemo biti najbolji roditelji svojoj djeci na svijetu ” sva sretna govori  pjevačica, i otkriva gdje će biti njihovo porodično gnijezdo:

” Trenutno smo u Beogradu i ne planiramo da idemo nigdje dalje za sada, vremenom možda dođe do određenih promjena, to se nikad ne zna “ završava buduća mlada.

avaz

Podijeli članak: