Ako ste vidjeli novac na staklu svoga automobila -ne uzimajte, odmah sjedajte i odlazite!

Vijesti

Živimo u takvom vremenu kad kod lopova i prevaranata je beskonačna lista izuma i metoda koje im pomažu da se približe i dohvate naše imovine, prenosi uspesnazena.com.Jer  ako napravite samo jedan pogrešan potez, možete da rizikujete da izgubite ne samo, primjerice, automobil, nego čak, i život. I to, za samo nekoliko sekundi.
Automobilske alarme je sve teže isključiti, oni su opremljeni sustavima koji pružaju odličnu razinu sigurnosti i pouzdanosti. Ali lopovi, također, ne sjede prekriženih ruku. Oni pronalaze nove načine da obave svoj “posao”.

Zamislite da ste parkirali auto blizu neke trgovine, otišli ste u kupnju, i vratili se punih ruku, sjeli, upalili auto a onda ste  primijetili da ispod vašeg brisača na vjetrobranskom staklu stoji zakačena novčanica, i to jedna  poprilično vrijedna novčanica.

Što u tom trenutku uradili ili pomislili? Kakva je to radost i sreča?! Ali ipak to je samo lažna sreća.Jer to je samo jedan lukavi trik da se ukrade vaš automobil. Novčanicu stavljaju baš tamo, jer morate izaći iz auta da biste je uzeli.Posebno često se takvi slučajevi događaju na parkiralištima i u garažama, gdje automobili stoje prednjim dijelom do zida, i novčanicu primijetite tek kada se spremate krenuti.

Kada vi primjećujete novac naravno  izlazite iz upaljenog auta, lopov koristi tu priliku i uskače za volan, i momentalno odvozi auto ispred vašeg nosa. To se događa toliko brzo i iznenada tako  da se ne stignete brzo snaći.

Dragi vozači budite oprezni i pažljivi.

(uspesnazena.com)

Podijeli članak: