AGONIJA ZBOG LOŠIH REZULTATA!!! Rada Manojlović očajna: Molim vas, spasite me da ne umrem!

Zdravlje

U životu naše popularne folk  pevačice se odigrava  prava drama.

Rada Manojlović se redovno kontroliše kod lekara, čak i vadi krv na svakih 6 meseci budući da je svesna da ima genetske predispozicije za malignitet jer joj je majka, nažalost mnogo mlada preminula od raka grlića materice.Fok pevačica se Rada godinama unazad redovno kontroliše, ali poslednji nalazi koje je uradila pre par nedelja bili su jako loši… Sedimentacija joj je znatno viša od dozvoljene, što je bilo dovoljno da pevačicu preplaši, tako prenosi Scandal.

Odmah je od lekara tražila da joj urade i sve tumor markere… Uverila se da joj je organizam poslao jasnu poruku da nešto nije kako treba i da pod hitno mora da preduzme neke drastične korake. Na sreću, kod Rade je isti slučaj kao i kod Lepe Brene, o čemu je Brena otvoreno pričala za medije u cilju da nagovori žene da se uvek redovno kontrolišu. Rada još uvek nije u stadijumu opasnosti po život, ali spada u rizičnu grupu žena koje su na korak od oboljenja. Lekari su pokušali da joj objasne da ne treba da paniči, ali ona je kukala:

“Molim vas, spasite me da ne umrem!”

Ona je odmah zahtevala da joj se zakaže magnetna rezonanca…

Dok čeka rezultate Rada je već počela zdravoije da se hrani, da više spava i odlučila je da se ne nervira jer je svesna da joj je organizam sklon da lako oboli od malignih tumora…

Konsultovaće se sa najboljim lekarima i sa Lepom Brenom, ali svi čvrsto veruju da će biti u redu.

Alo!

Podijeli članak: