AFERA HOTELSKA SOBA TRESE ESTRADU! MIROSLAV: Pitajte Brenu kako nam je bilo…

Lifestyle

Kako za sada saznajemo poznati pevač uopšte se nije uzbudio što je sada otkriveno da je pre 30 godina upao kod vlasnice “Granda” u hotelsku sobu s namerom da je prisili na seks.
Nakon što je Kurir u jučerašnjem broju ekskluzivno otkrio da je Miroslav Ilić pokušao da siluje Lepu Brenu sredinom osamdesetih u hotelu “Slavija”, oglasio se pevač, kojem je,naime, ovaj njegov monstruozni postupak smešan.

On je u izjavi za Kurir ironično i s podsmehom poručio da se za sporni događaj obratimo vlasnici “Granda” kako bi nam ona detaljno ispričala šta se dogodilo kobne noći.

“Ha-ha-ha. Ma pustite to, molim vas. Neću to da komentarišem, zovite Brenu i te vaše izvore i neka vam oni sve to lepo ispričaju kako je bilo”  kazao je, ne prestajući da se smeje.

Po svemu sudeći Breni sigurno sve ovo nije smešno.

Verovatno joj nije ni prijatno što je na videlo izašlo nešto što je skrivala više od tri decenije. Vlasnica „Granda“ trenutno se nalazi na odmoru u Hrvatskoj i njen broj telefona je bio nedostupan kad smo je pozvali, tako da smo i juče ostali bez njenog komentara na Ilićev monstruozni postupak.

Njen suprug Boba Živojinović, koji je s njom na moru, nije nam se javljao na telefon niti je odgovarao na naše poruke.

Podsetimo,da je Kurir u jučerašnjem broju ekskluzivno otkrio da je Ilić pokušao da napastvuje Lepu Brenu u hotelu “Slavija” posle jedne zabave na kojoj su oni pevali. Njih dvoje su tada dosta radili zajedno jer su imali duet “Jedan dan života2 i bili su u veoma  korektnim odnosima. Ali sve se promenilo kada je Ilić mrtav pijan upao u njenu sobu želeći da imaju seks.
On ju je napao, ona se branila, ali je uspela da se otarasi pomahnitalog kolege tek kad je uletelo obezbeđenje, koje je čulo njeno zapomaganje, i izbacilo Miroslava napolje. Brena ipak nije željela Ilića da prijavi policiji kako bi izbegla veliki skandal, a kako smo saznali, za ovu neprijatnu situaciju znaju samo njeni najbliži. Čak ni s kolegama nikada nije htela da podeli šta je sve doživela sa Ilićem.
Kurir

Podijeli članak: