AFERA HAGEN! Lepa ogorčena Brena: Smeštaju mi hapšenje!!!

Estrada

Naša poznata folk pevačica Lepa Brena je doživela veliku neprijatnost u nemačkom gradu Hagenu, gde je u subotu uveče trebalo da održi koncert.

Organizator njenog nastupa Husein Velagić je hteo je pevačica nastupi bez papira, na šta ona naravno nije pristala, pa se zbog toga našla u problemu.

Čak su joj napakovali i privođenje u policiju.
Koncert na kojem je trebalo da nastupi i Amar Gile Jašarspahić je otkazan u poslednjem momentu, a organizator je navodno optužio pevačicu da nije vratila kaparu od 7.000 evra, koja joj je data. Brena pak, tvrde izvori, nije dobila ništa unapred. Pevačica ističe da je jedini razlog otkazivanja njenog koncerta taj što ona nikada nije, niti će raditi bez svih potrebnih papira i dozvola.

“Organizator nije imao ugovor ni regularnu dokumentaciju o organizaciji koncerta. To je rad na crno koji može imati ozbiljne zakonske posledice. Mi smo svi došli, međutim, organizator do poslednjeg momenta nije imao papire za održavanje koncerta”  piše u saopštenju koje je poslala Brena preko svoje PR službe.

Pokušaj utaje poreza

Vlasnica “Granda” nije željela da učestvuje u pokušaju organizatora nastupa da utaji porez, a kako se požalila saradnicima, upravo zbog toga je dovedena u kontekst s policijom. Ona je ispričala da nikakvu izjavu nadležnim organima nije dala i da joj zbog toga dovođenje nje u vezi s nemačkom policijom deluje kao da joj neko smešta aferu.
“Dan posle otkazivanja koncerta pojavila se priča da je Velagić prijavio Brenu za prevaru. Navodno, uzela mu je pare koje nije htela da mu vrati iako nije održala dogovoreni nastup. Pričalo se da ju je policija ispitala, dok je Gile pobegao glavom bez obzira” govori ovaj izvor, a prenose bosanski mediji.

Pozvali smo Breninog menadžera Baneta Obradovića.

“Nisam bio tamo, ali ono što znam jeste da organizator nije potpisao ugovor. Čuo sam da je u klubu bila policija, valjda je neko od gostiju prijavio gazdu jer su videli da neće biti koncerta, a uzeo je pare za karte. Da li su ispitivali Brenu, to zaista ne znam” kazao je Bane Obradović.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Giletom, ali je njegov broj telefona bio je nedostupan.

Kurir

Podijeli članak: