Aca Lukas u pritvoru!

Estrada

Popularni pevač je odmah po povratku iz Švajcarske u Srbiju otišao u policijsku stanicu Novi Beograd, nakon čega je saslušan od strane tužioca.Nakon što je nešto posle 11.30 časova stigao u beograd iz Švajcarske u kojoj je sinoć imao nastup, Aca Lukas samovoljno je otišao u policijsku stanicu Novi Beograd…

Policajci su Lukasa predali tužiocu koji ga je saslušao, nakon čega mu je odredio zadržavanje,to  ekskluzivno saznaje Telegraf!

Da se podsetimo, drama između Ace i njegove supruge Sonje Vuksanović je počela juče, u subotu 2. septembra, kada ga je ona prijavili policiji zbog navodnog fizičkog napada, optuživši ga da ju je navodno pretukao u stanu…

Nakon toga, oko 19.30 časova smo Sonju zatekli na pregledu u Urgentnom centru…. Dva sata nakon toga , Lukas je u razgovoru za Telegraf izneo šta se dogodilo, rekavši da Sonja laže da ju je tukao.

” Došao sam u stan samo da se pozdravim sa ćerkom, jer idem na put. Krenuo sam da skuvam kafu sebi, kada je počela da me vređa. Da li ti stvarno misliš da ja nosim nož sa sobom i upadam u stan sa nožem?! Udario sam je nogom u cevanicu zato što me je gađala lončetom u glavu i nije mi dala da izađem..

. Ta modrica što kažu da ima na nozi, možda i nije od toga, nego od preteranog ka**nja. Modricu joj nije napravio Marko Jarić, ali možda jeste neko ko se isto zove Marko “ kazao nam je Lukas.

“Ona laže, ona je žena koja ima dijagnozu! U utorak očekujte konferenciju za medije gde ću reći šta mi je sve ukrala, šta mi je radila, i ko je Sonja. U utorak očekujte svu istinu o “Sonji Vu””kazao  je Aca.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti

Podijeli članak: