ACA LUKAS NAPUŠTA PJEVANJE: Ova vijest je mnogo rastužila sve one koji ga vole!

Estrada

Naš popularni pjevač Aca Lukas je izbacio novi hit “Voliš li me!” .

Iako je on prilično tražen, više ne nastupa kao ranije, jer nastoji da vrijeme provodi sa svojom ženom i porodicom! Ipak, onplanira novi CD koji će se pojaviti na jesen.
“Super se sluša pjesma, biće to kako treba. Meni se pjesma jako dopada, mislim da je jedna od boljih u mojoj karijeri. Inače se nikad nisam opterećivao tim milionima pregleda! Nisam ni pristalica takmičenja na jutjubu. Bitno mi je samo da se mojim fanovima sviđa”  govori  Lukas.

Ovaj svima drag pjevač trenutno  je sa porodicom u Crnoj Gori.

“Na odmoru smo u Crnoj Gori, malo radim, malo se odmaram, nemam više ni snage, ni živaca da radim kao ranije, radim koliko mi je dovoljno i super mi je za sada “ govori Aca i na to još dodaje:

“Nemam više snage da radim toliko, prošle godine sam radio svaki dan, poslije nisam mogao mjesecima da se oporavim, dva mjeseca sam pravio pauzu. Dobio sam i diskus herniju od tolikog rada! Bila je veća dara nego mjera, a zašto bih to sebi radio.

Sada sam dobro, osjećam se odlično, ali više ne želim sebe da opterećujem, hoću da uživam u nekim drugim stvarima.”- završava Aca.
(Espreso.rs)

Podijeli članak: