9-godišnji dječak prodajom limunade SKUPLJA NOVAC ZA POSVAJANJE:” Ako uspijem dobit ću mamu”!!

Lifestyle

Ove sedmice AMERIČKU je javnost potresla sudbina devetogodišnjeg dječaka koji je prošloga vikenda ispred doma svoje udomiteljice prodavao  limunadu. On je tako nastojao skupiti novac za troškove postupka posvajanja.

Maleni Tristan za lokalne medije je objasnio da limunadu prodaje za dolar, kako bi pomogao svojoj udomiteljici Donnie Davis sakupiti 5000 dolara koliko stoji procedura posvajanja.

“Ona će biti moja mama. Sretan sam jer ću imati novu mamu koja me voli”, kazao je ovaj mališan.

Tristan je prve godine svoga života proveo u domu za nezbrinutu djecu, a kada mu je bilo četiri godine njegova je biološka majka kratko preuzela skrb o njemu. No, to nije ispalo onako kako se dječak nadao pa je Tristan smješten u udomiteljsku obitelj Davis. Od tada mu je Donnie jedina majka na koju može računati, a kako sama kaže, posvajanje je samo formalnost jer je skromni Tristan i onako već dio njene obitelji.

“Želimo da se osjeća sigurnije i da osjeća pripadnost našoj obitelji”, kazala  je Donnie, koja je i putem internetske stranice YouCaring.com pokrenula akciju sakupljanja novca.

“Nije mi teško računati. Idem u treći razred i sada već učimo razlomke, a ovo je obično zbrajanje i oduzimanje”, govori dječak Tristan dok je na svom malom štandu vraćao ostatak jednom od kupaca svoje limunade.

Srećom, nakon što su mediji prenijeli njegovu priču, brojni građani odazvali su se pozivu i dosad je prikupljeno čak 20000 dolara za Tristanovo posvajanje – više nego što se obitelj mogla i nadati.

“I Tristanu i nama to je golema stvar. On je u svakom pogledu naš sin, jer je uvijek u našim srcima”, rekla je Donnie Davis, dodajući da će ostatak novca za Tristana “pospremiti” na banku, kako bi imao ušteđevinu jednom kada se osamostali.

“Ovo je moj san, volim svoju mamu”, zaključio je jednostavno Tristan.

Index.hr

Podijeli članak: