Zabava
0

2 devojke su doživele saobraćajnu nesreću i napravile selfi: Svima je zapao za oko jedan zajednički detalj! (FOTO)

Šelbi se odmah nakon nesreće slikala sa sve kragnom oko vrata na Instagramu i obavestila pratioce da je doživela nesreću, ali da je dobro. ..Medicinska sestra Šelbi Pegan (25) je doživela saobraćajnu nesreću koja joj je napravila zdravstvene probleme, ali joj je donela i popularnost. Dok je bila u svom vozilu, ova devojka iz Bostona […]

Podijeli članak:
2 devojke su doživele saobraćajnu nesreću i napravile selfi: Svima je zapao za oko jedan zajednički detalj! (FOTO)

Šelbi se odmah nakon nesreće slikala sa sve kragnom oko vrata na Instagramu i obavestila pratioce da je doživela nesreću, ali da je dobro. ..Medicinska sestra Šelbi Pegan (25) je doživela saobraćajnu nesreću koja joj je napravila zdravstvene probleme, ali joj je donela i popularnost.

Dok je bila u svom vozilu, ova devojka iz Bostona u američkoj saveznoj državi Masačusets u njen auto se zakucao drugi automobil, a ona je završila u bolnici zbog povrede materice, glave i nagnječenja kolena… Slikala se sa sve kragnom na Instagramu i obavestila pratioce da je doživela nesreću, ali da je dobro.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  Ovo je najkraća priča na svijetu:Ima samo 6 riječi, ali slomiće vam srce

Njen selfi ubrzo je postao hit i to upravo zbog ajlajnera, koji se nije skinuo ni nakon svih suza i trljanja očiju… Mnogi su upravo to primetili. Na njene probleme i savršen ajlajner javnost je podsetila nesreća Medlin Dan, koja je doživela nesreću na biciklu.

Bez obzira na lice prekriveno krvlju, Medlin je mogla da se pohvali potezom tušem koji se na njenom kapku nije razmazao…

Podijeli članak:

Napisano od moderator1

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!