11 dana iz groba su se čuli udarci i vrisak, a kad su ga otvorili ženi su stopala još bila topla!!!

Vijesti

37-GODIŠNJA nesretna žena iz Brazila je greškom zakopana živa, a kad su je nakon 11 dana otkopali navodno je još uvijek bila topla, no bilo je nažalost prekasno…Rosangela Almeida dos Santos iz Riachao das Nevesa u Brazilu je očajno pokušavala pobjeći iz drvenog lijesa u kojem je pokopana živa. ..

Na njenom tijelu su pronađene  teške tjelesne ozljede, a unutar lijesa su pronađeni tragovi krvi te dijelovi noktiju… Na internetu se pojavila i poprilično šokantna snimka s gradskog groblja.

Udana gospođa Santos, koja nije imala djece, je proglašena  mrtvom u bolnici 28. siječnja te je pokopana sljedeći dan. Kao službeni uzrok njezine smrti navodi se dvostruko zatajenje srca…Lokalci koji žive nedaleko od groblja čuli su vriskove koji su dolazili iz groba, no o tome su obavijestili obitelj tek 9. veljače, a kad su je izvadili iz lijesa bila je mrtva.

Ana Francisco Dias koja živi tik uz groblje rekla je za Globo TV kako su stopala gospođe Santos bila i dalje topla…

Čitav slučaj je prijavljen policiji, a iz bolnice su kazali kako su spremni na suradnju… Rasangela Santos je navodno  od sedme godine patila od povremene nesvjestice te je uzimala antikonvulzivne lijekove….

index.hr

Podijeli članak: