​BRUKA!! Karleuša i Slavica Janković vode Đilasovu kampanju!Evo i dokaza

Vijesti

Propagandni tim kandidata za gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa, verovali ili ne, predvode Slavica Janković, supruga lidera PSG Saše Jankovića, i popularna pevačica Jelena Karleuša?!?

Supruga Saše Jankovića, Slavica, pre dva dana je grubo zloupotrebila pokojnog glumca Nebojšu Glogovca u propagandne svrhe i napravila fotomontažu na kojoj se on klanja bračnom paru Janković…Na ovu sramotnu montažu, kao što je poznato, reagovao je jedan od naših najboljih glumaca Nikola Kojo.

Zatim se dva dana po Slavičinom nalogu na Koja obrušavao njen suprug Saša Janković. Poslednji put sinoć na društvenim mrežama, gde je opet pisao glumcu i zahtevao od njega da mu odgovori. Bezuspešno…

 

Sve to zapravo je deo kampanje koju Dragan Đilas vodi, kako bi se dopao biračima, ali očigledno na zaista  pogrešan način. Jer, čak i oni najostrašćeniji simpatizeri reagovali su negativno i rekli da je sramota mrtvog čoveka koristiti u političke svrhe, zarad skupljanja jeftinih poena..
Međutim, tu nije kraj. Osim Slavice Janković, Đilasovu kampanju već mesecima podržava i, kroz pozive protiv vakcinacije, oblikuje estradna zvezda Jelena Karleuša.

Ona je do sada najveći protivnik vakcinacije dece, a kao rezultat takve kampanje u Srbiji vlada epidemija malih boginja, koja je nažalost u nekim slučajevima završena tragično.I upravo sinoć, u isto vreme dok se Saša Janković obračunavao s Nikolom Kojom, Jelena Karleuša je iz Holandije osula paljbu po svima onima koji diraju Dragana Đilasa i nju.

Ministru zdravlja Zlatibora Lončara, koji je izneo izuzetno zabrinjavajuće podatke o epidemiji malih boginja, poručila je da od*ebe. A zatim se pridružila zahtevu RTS da se zabrani predizborni spot SNS, komentarišući da je to nešto najjadnije što je ikada emitovano na televizijama. Tu se nije zaustavila, već je nastavila sa tvitovima u odbranu Đilasa do ranog jutra…

informer

Podijeli članak: