Vijesti
0

ZORAN BESAN ZBOG “DRUGE DEVOJKE” : U mom srcu…

Odmah nakon što su se u medijima pojavile spekulacije da Zoran Marjanović ima novu devojku, poznati kompozitor je demantovao ove glasine i dodao da u u njegovom srcu nema mesta za drugu ženu. Nakon godinu dana od smrti poznate pevačice Jelene Krsmanović, u medijima je počelo da se spekuliše da je Zoran Marjanović započeo romasu […]

Podijeli članak:
ZORAN BESAN ZBOG “DRUGE DEVOJKE” : U mom srcu…

Odmah nakon što su se u medijima pojavile spekulacije da Zoran Marjanović ima novu devojku, poznati kompozitor je demantovao ove glasine i dodao da u u njegovom srcu nema mesta za drugu ženu.
Nakon godinu dana od smrti poznate pevačice Jelene Krsmanović, u medijima je počelo da se spekuliše da je Zoran Marjanović započeo romasu sa jednom mladom pevačicom… Ipak, on takve navode oštro demantuje i napominje da nije spreman za novu ljubav:

“Kakva, bre, nova devojka, kakva pevačica?! Mogu da kažem da su te čaršijske priče o tome da imam devojku čista glupost! Moje rane na duši su još sveže i velike. Evo, da budem iskren, još se nisam vratio poslu, jer mi je mnogo teško. A kako se nisam vratio poslu, nisam u kontaktu sa ljudima s estrade, a kamoli da postoji nekakva pevačica”,  govori  Zoran i na to još dodaje dodaje:

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  Što je Baba Vanga predvidjela za 2018. i mogu li se njena predviđanja ostvariti?!!!

“Ne mogu reći da ću ceo život u budućnosti ostati sam, ne znam šta će biti, ali sada u mom srcu nema mesta za drugu ženu” kazao  je.

(Alo)

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!