Nekategorisano
0

VEOMA POTRESNO: Pogledajte posljednji Fejsbuk status tinejdžerke koja se ubila!

Trinaestogodišnjakinja je nažalost pronađena mrtva nekoliko sati nakon što je ostavila srceparajuću poruku na Fejsbuku. Amanda Moreni (13)je izvršila samoubistvo u kući u Škotskoj. Samoubistvu je prethodio status na društvenoj mreži u kome je pisalo sljedeće: “Mrzim osjećaj kao da nikada nisam dovoljno dobra.” Prema pisanju Mirrora, Amandini prijatelji su imali totalno drugačije mišljenje o njoj. Mislili […]

Podijeli članak:
VEOMA POTRESNO: Pogledajte posljednji Fejsbuk status tinejdžerke koja se ubila!

Trinaestogodišnjakinja je nažalost pronađena mrtva nekoliko sati nakon što je ostavila srceparajuću poruku na Fejsbuku.

Amanda Moreni (13)je izvršila samoubistvo u kući u Škotskoj. Samoubistvu je prethodio status na društvenoj mreži u kome je pisalo sljedeće:

“Mrzim osjećaj kao da nikada nisam dovoljno dobra.”

Prema pisanju Mirrora, Amandini prijatelji su imali totalno drugačije mišljenje o njoj. Mislili su da je veoma dopadljiva, tiha i popularna u školi. Amandina sestra, nakon što je saznala za tragediju i vidjela status na fejsbuku napisala je poruku koja nikoga ne može da ostavi ravnodušnim:

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  VIJEST OBIŠLA BOSNU, DODIKOV SIN ODMAH POSLIJE VJENČANJA ISTUKAO ŽENU: Evo šta je istina!!

“Seko, bila si dovoljno dobra hiljadama ljudi. Nadam se da odnekud vidiš koliko nas pogađa sve i koliko nam nedostaješ.”

Ovo samo pokazuje koliko je period puberteta kritičan u svakom pogledu. I da mladnjim ljudima treba dati priliku da na vrijeme kažu šta misle i osječaju.

(srbijadanas.com)

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!