Ljubav
0

VEOMA NESRETNE LJUBAVI: Mladu ubio grom, mladoženju udario auto

Iako svi maštamo da nam odmor bude kao  iz snova ponekad se on nažalost  pretvori u pravu noćnu moru. Pogibije na godišnjim odmorima nisu rijetkost, a upravo to dogodilo se Splićaninu Tomislavu Laci (31). On je stradao u Tajlandu i to u padu s litice na otoku Koh samui. Na odmoru je bio s djevojkom […]

Podijeli članak:
VEOMA NESRETNE LJUBAVI: Mladu ubio grom, mladoženju udario auto

Iako svi maštamo da nam odmor bude kao  iz snova ponekad se on nažalost  pretvori u pravu noćnu moru. Pogibije na godišnjim odmorima nisu rijetkost, a upravo to dogodilo se Splićaninu Tomislavu Laci (31). On je stradao u Tajlandu i to u padu s litice na otoku Koh samui. Na odmoru je bio s djevojkom Đeni s kojom se u Tajlandu planirao i vjenčati.

Britanci poginuli na medenom mjesecu

Britanci Jonathan (25) i Emma Gray (25) su poginuli na medenom mjesecu, a njihov sin Jake ostao je siroče kada je imao samo pet mjeseci.

Par se upoznao dok su još bili djeca. Živjeli su jedno pored drugog, a kasnije su izgubili kontakt sve do 2005. godine. Tada su se slučajno opet sreli. Prijatelji kažu da su se Jonathan i Emma jako voljeli i da su bili jako ponosni jedan na drugoga. Jonathan je uplatio putovanje u New York i Emmu zaprosio u kočiji dok su se vozili Centrala Parkom za Novu godinu. Godine 2011. postali su roditelji te su se vjenčali.

“Bili su divni roditelji, jako su se voljeli. Jonathan je puno i naporno radio. Obožavao je biti suprug i tata” kazala  je za Daily Mail Catherine Davis, Jonathanova majka. U avgustu 2011. par je otišao na Maldive na medeni mjesec. Jednu su večer otišli u bar gdje su upoznali Filipa Petrea koji im je rekao da je njegov otac vlasnik resorta.  Filip je radio u resortu, a njegov je otac zapravo bio dioničar.

Petre je odveo Jonathana i Emmu i dva druga para na zabavu u kuću svojeg brata. Zabava je prekinuta kada se brat vratio kući. Petre je imao ključeve quada i ponudio je parovima vožnju. Jonathan i Emma su prihvatili, a druga dva para su odbili. Quad koji je vozio Filip se zabio u stablo. On je lakše povrijeđen, a Jonathan i Emma poginuli su na mjestu. Petre je izbjegao svoju kaznu. On je pobjegao u Švedsku i najvjerojatnije za smrt mladog para nikada neće odgovarati ni po zakonima Velike Britanije ni Maldiva.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  OSTAVILA GA JE, ALI JE NIKAD NIJE ZABORAVIO: On je bio prvi SUPRUG Milene Dravić i ima 93 godine!!!

Uoči zaruka udario ga auto, mjesecima je bio u komi

U martu 2010. godine Larry, koji je bio  bivši sportista, je htio  zaprositi Kelcie na izletu u Disneylandu. No do tog izleta zapravo nikada nije došlo. U Larryjev automobil zabio se pijani vozač. Larry je bio u komi mjesecima i doktori nisu bili sigurni da li će se ikada probuditi. Kelcie je bila cijelo vrijeme uz njega. Nakon što se Larry probudio ostao je djelomično paraliziran, a i danas je u kolicima.

Nakon tri godine operacija i terapija, Larry se u martu  2013. uspio oporaviti toliko da može zaprositi Kelcie i to s istim prstenom koji je kupio prije nesreće. Nije ju zaprosio u Disneylandu, ali su se tamo vjenčali. I nakon vjenčanja Larry prima terapiju, a njegova se porodica nada oporavku, piše 24sata.hr.

 

Autor: A.U.

Podijeli članak:

Napisano od mersud

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!