Vijesti
0

Veliki zaokret u istrazi ubistva pjevačice Jelene Marjanović!!!

Ubica poznate Grandove pevačice Jelene Marjanović bi pred Novu godinu mogao da napravi pogrešan korak, jer oni koji ubiju iz strasti, “pucaju” u prazničnoj atmosferi. Na to je upozorio  policijski psiholog inspektore koji rade na tom slučaju. On je na to još dodao da je jasno da je Jelena ubijena iz strasti, a takve ubice […]

Podijeli članak:
Veliki zaokret u istrazi ubistva pjevačice Jelene Marjanović!!!

Ubica poznate Grandove pevačice Jelene Marjanović bi pred Novu godinu mogao da napravi pogrešan korak, jer oni koji ubiju iz strasti, “pucaju” u prazničnoj atmosferi. Na to je upozorio  policijski psiholog inspektore koji rade na tom slučaju.

On je na to još dodao da je jasno da je Jelena ubijena iz strasti, a takve ubice u prazničnoj atmosferi obično učine nešto u znak kajanja ili jednostavno požele da ostave poruku žrtvi i njenoj porodici.I baš zbog toga su inspektori koji rade na Jeleninom slučaju dobili uputstvo da pred praznike motre na Jelenin grob, nasip gdje je ubijena i mjesta koje je rado posjećivala za života, jer se očekuje da se ubica pojavi tamo i možda čak i prizna šta je uradio.

Policijski psiholog koji radi na do sada  najtežim slučajevima, je dao potpuno novi smjer u istrazi.  Inspektorima je predočeno da će ubica Jelene Marjanović sasvim sigurno dati neki znak tokom predstojećih praznika.

“Očekuje se da će se ubica pojaviti na nekom od tih mjesta i uraditi nešto kako bi iskazao kajanje ili poslao poruku žrtvi. Tada bi zločinac mogao da se oda, možda čak i prizna zločin i tako će biti uhvaćen”  tako objašnjava policijski psiholog, sagovornik Informera i dodaje da ako se ne otrkije pred praznike sljedeća prilika je godišnjica njene smrti.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  STIŽU VEOMA TUŽNE VIJESTI IZ SREBRENICE: U saobraćajnoj nesreći život izgubili...

Policijski ekspert Marko Nicović, govori da se Jelenin ubica bori sa savješti i da bi atmosfera praznika mogla da ga natjera da prizna svoj stravični zločin.

“Ubicama koji zločin učine iz strasti potrebno je vrijeme da priznaju zločin. oni ne mogu dugo da se nose sa s tim. Jelenin ubica za kojeg se i dalje tvrdi da je neko blizak njoj, može da se preda u trenutku, kada ga sve podsjeti na nju”  govori Nicović.

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!